Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over ban Dr. Disrespect & The Last of Us 2 Reviews

29/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hitte is uit het land verdreven en dat is maar goed ook. Het werken vanuit de studio was nogal pittig met een temperatuur van 35+. Deze maandag is het gewoon weer prima te doen achter de desk waar Jelle en Skate al jullie vragen gaan beantwoorden. En ook deze keer liep het storm. Met vragen over onder andere Dr. Disrespect en The Last of Us 2. Die game blijft de gemoederen bezig houden. Dus ga er zoals altijd maar goed voor zitten, it’s gonna be fun…

Gaan we nu al heel snel naar digital only of duurt dat nog wel even…

Deze week hebben we brieven over het geringe aantal vernieuwende games die we dit jaar tijdens de ‘E3-periode’ gezien hebben. Het zijn veelal vervolgen of games die voortborduren op gangbare genres. Is het dit jaar erger dan voorheen of lijkt het maar zo? Ook een brief over Rocksteady. Waar zijn die mee bezig? En kunnen we games de komende jaren nog wel fysiek kopen of is het al snel digital only? Die laatste vraag is er een die we vaak voorbij zien komen en blijkbaar een hoop mensen bezighoudt. Kunnen Jelle en Skate hier enige duiding in geven?

Hebben we The Last of Us 2 wel optimaal kunnen reviewen?

Een aan dit vraagstuk gerelateerde vraag is de toekomst van de fysieke winkels. Maken die zichzelf op dit moment niet kapot met het gestunt met bodemprijzen? Hebben de kleine winkels zo nog wel een toekomst? Een mooie vraag is die over de review van The Last of Us 2. Konden we die wel goed reviewen omdat we het verhaal niet echt konden bespreken? Want de kracht van de game ligt hem in het verhaal en de plottwists. Niet zo zeer de gameplay. Jelle en Skate nemen zoals altijd geen blad voor de mond en hebben op alles een antwoord. Hun antwoord welteverstaan, wat niet te verwarren valt met hét antwoord. Wat betreft Dr. Disrespect blijft het namelijk gissen. Want vaak bestaat hét antwoord niet. Have fun met dit traditionele maandagse uurtje gebabbel op je favoriete website.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch