Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over DLC Elden Ring, Lies of P en strips & games

08/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een rustig en helaas wederom nattig weekend, keren we terug naar de realiteit. De realiteit dat we terugkeren naar hard buffelen op ons kantoor. We zijn na een frisse ochtendwandeling aangekomen bij onze werkplekken, hebben de verwarming aangezet en beginnen de dag. Met als eerste taak het opgenomen van een nieuwe editie van Brievenmaandag opnemen. De langstlopende gaming rubriek van Nederland. Al achttien jaar beantwoorden we elke maandag de prangende vragen van onze community. Zodat iedereen vrij van stress de werkweek in kan gaan. Heren van dienst zijn vandaag Jelle, Koos & Skate. Drie heren die heel goed weten hoe je passende antwoorden kan geven bij de vragen. Bijvoorbeeld welke strips we in een game omgetoverd zouden zien, wat onze verwachtingen zijn van de DLC van Elden Ring en waarom veel DC en Marvel super hero games vaak zo matig van kwaliteit zijn. De antwoorden op deze vragen en meer zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 8 januari 2024.

Wat zijn onze verwachtingen van de DLC van Elden Ring

Als alles goed gaat én de geruchten kloppen, dan kunnen we in februari aan de slag met de DLC van Elden Ring: Shadows of the Erdtree. Wat zijn onze verwachtingen van deze game? Skate, de kenner, zit er bij, dus het antwoord op deze vraag doet er geheid toe. En waarom zijn de super hero games van zowel DC als Marvel de laatste tijd zo middelmatig? Een onderwerp waar Jelle en Koos natuurlijk alles over kunnen vertellen.

Premium Bazen redden de wereld

Naar aanleiding van de Eindejaars-interviews vraagt een mailschrijver zich af of we de 1 euro Premium Bazen niet actief moeten vragen de premie voor hun lidmaatschap te verhogen. Het antwoord is ‘nee’, aangezien we ooit de belofte hebben gedaan niet aan dat bedrag te tornen. En belofte maakt schuld. Wat niet wil zeggen dat we elke euro extra goed kunnen gebruiken. Maar altijd op vrijwillige basis. Jelle, Koos en Skate gaan in deze video dieper in op deze materie.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch