Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Disney+, Floppy Robby & Oldskool gaming.

17/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer maandag. Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen. We weten uiteraard dat jullie er weer klaar voor zitten. Maandag betekent namelijk: Brievenmaandag. En man, wat zijn er weer een hoop vette vragen door jullie aan ons verstuurd. Dit keer zitten Koos en Skate klaar om de vragen uit deze overstromende mailbox te gaan beantwoorden. Jullie hebben namelijk weer flink zitten overdenken welke vragen deze twee mannen kunnen gaan behandelen. Van vragen over de games industrie of gewoon puur een discussie aanwakkeren tussen deze twee. Daarom gaan Koos en Skate gewoon weer lekker zoals je het van ons gewend bent, de gloeiendhete vragen beantwoorden.

We gaan weer back in history

In een eerdere rubriek Warme Babbels hebben we het gehad over de games die de heren van de redactie hebben gemaakt tot wie ze nu zijn. Maar welke games kunnen ze naast deze keuzes nog steeds waarderen? Is daarnaast Disney+ een dure grap, of de moeite waard? Goede vraag. Jullie hebben deze vragen natuurlijk aan onze presentatoren gesteld en uiteraard komen ze in Brievenmaandag met vurige antwoorden.

Floppy Robby is een fenomeen

Skate is natuurlijk bij ons en onze community bekend als de doorgewinterde gamer. Want deze man heeft natuurlijk flink wat games grijs gespeeld. Maar in zijn eerdere jaren moest Skate hosselen voor zijn gamecollectie. Hoe kon hij dan zo veel mogelijk games aan zijn verzameling toevoegen? We voelen al aan dat dit een bizar goede vraag is die in deze Brievenmaandag is gesteld door jullie. Vet, want gruwelijke vragen over these oldskool days zien wij ook raag beantwoord worden. Floppy Robby is voor Skate een fenomeen. Voor jullie mogelijk onbekend. Het bracht Koos flink aan het lachen. De naam alleen al. Want wie is Floppy Robby precies en wat betekende hij voor Skate in zijn jongere jaren? Dat gaan jullie allemaal uiteraard zien in deze gloednieuwe, frisse Brievenmaandag!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch