Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de vinnige console wars en status preorders

28/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Koos zijn vandaag achter de desk gaan zitten om de traditionele vragen, opgestuurd door de community van Gamekings, te beantwoorden. En zoals de laatste maanden veelal het geval is, hebben we een selectie moeten maken van alles wat binnen kwam via de mail en Discord. Alles behandelen betekent namelijk twee uur lang zitten en dat past niet bij een drukke maandag. Maar, niet getreurd, er zit volle bak moois bij en dus kun je lekker achteruit gaan leunen en genieten van een nieuwe editie van Brievenmaandag.

In Brievenmaandag nog steeds veel twijfels over aanschaf volgende next gen console

Er is de laatste weken wel een consistente teneur te vinden in het aanbod aan vragen. Namelijk welke console men nu moet gaan halen als in november de Xbox Series en de PS5 in de winkels liggen. Nu de Xbox opeens zo goedkoop blijkt te zijn en met name door de overname van Bethesda, twijfelen een hoop mensen. Ook zijn veel gamers bezig met het aanpassen van de setup als het gaat om het beeldscherm waar je straks de next gen content gaat bekijken. Want bij velen volstaat het huidige scherm niet meer. Hoe kijken wij hier tegenaan?

Gaan er straks wel voldoende consoles in de winkels liggen?

Ook zijn er vragen (en twijfels) over de voorraad consoles die straks in november in de schappen zullen liggen. Gaat dat wel genoeg zijn om te voldoen aan de vraag? En komen alle preorders wel netjes op tijd thuis bij de bestellers? Ook een vraag over hoe we tegenwoordig werken op de redactie. Is alles nu live of wordt er ook nog wat post production toegevoegd? Jelle en Koos geven een klein kijkje in de keuken van Gamekings. Al deze vragen en nog een hele hoop andere leuke kwesties kun je bekijken en beluisteren in deze nieuwe aflevering van Brievenmaandag. Voor een optimaal begin van de week.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch