Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de PS5, Call of Duty & mysterie van de koptelefoons

14/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het frisse maar zonnige weekend ligt achter de rug, het is tijd om naar het werk terug te keren. En wij verzachten die later door een nieuwe editie van Brievenmaandag op jullie los te laten. De rubriek waarin we alle prangende vragen van de community voor je beantwoorden. Heren van dienst zijn vandaag Huey, JJ en Skate. De drie gaan antwoorden formuleren op een aantal vragen. Bijvoorbeeld of een briefschrijver terecht teleurgesteld is in de PS5 die hij een tijd terug aanschafte. Of bekijkt hij het allemaal ietwat te zwart. En hoe kan het dat Call of Duty: Modern Warfare 2 extreem goed verkoopt terwijl de game aantoonbaar njet compleet is? Zijn wij gamers gek geworden of gewoon ronduit naïef? Of maakt het ons niet uit en laten we ons gaarne beduvelen? De antwoorden zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 13 oktober 2022.

Is de teleurstelling over de PS5 terecht?

Kijkers zijn vaak benieuwd welke games wij zouden maken als we de capaciteiten zouden hebben om een game te maken. En die hebben we niet ander hadden we dat wel gedaan. Anyway, die vraag leeft enorm. Zo ook de vraag van welke games wij een remake zouden willen maken. Ook deze week kwamen dergelijke mails voorbij. En zoals altijd beantwoorden we die dan gewoon. Want elke keer zitten er andere presentatoren en elke schieten ons weer andere titels te binnen. Steeds hebben we ook andere ideeën over nog te maken games. Concepten die we zelf erg sterk vinden. Misschien toch maar eens zelf leren te programmeren.

Brievenmaandag met de onthulling van het geheim van onze koptelefoons

Tot slot wordt er ook een vraag gesteld waarom we bij de opnames soms wel koptelefoons ophebben en soms niet? Missen de kijkers iets? We onthullen het geheim in deze editie van Brievenmaandag. Kunnen jullie allemaal weer rustig gaan slapen.

Verdien of support Bitcoin tijdens het luisteren van Brievenmaandag in de Fountain Podcast app

Brievenmaandag is dus vanaf vandaag ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen die we vanaf volgende week ook gaan oplezen in Brievenmaandag. Denk dus niet aan volledige brieven, dat doen we nog gewoon via de mail, maar korte dilemma’s en shoutouts bijvoorbeeld. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Gamekings Podcast

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch