Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over dé partij voor gamers, levensvragen en SSD capaciteiten

15/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

3…2…1…JEUJJJJJJ. Het is officieel een nieuwe week en zoals jullie al meer dan vijftien jaar van ons gewend zijn, luidden wij een nieuwe week in met een gloednieuwe Brievenmaandag. Vandaag zitten Boris en Daan klaar om al jullie brandende vragen te beantwoorden. Zo gaan ze bijvoorbeeld vragen beantwoorden over SSD capaciteiten, onze gaming backlogs, partij voor de gamer, hoe de toekomst eruit ziet voor games en consoles en natuurlijk nog heel veel meer.

Zetten Sony en Microsoft te laag in op hun SSD capaciteiten?

Onlangs werd er bekend gemaakt dat Warzone niet meer normaal te spelen zal zijn op een base PS4 en Xbox One console. Waarom? Omdat de game simpelweg te groot is geworden. Zo hebben de base PS4 en Xbox One een ruimte van 500 GB, maar zal al deze ruimte voornamelijk gebruikt worden door Warzone. Natuurlijk zijn er ondertussen al nieuwe versies van de consoles uitgekomen, en zitten we dus al in een nieuwe console generatie, maar dat neemt niet weg dat de grootte van Warzone behoorlijk heavy is. En dus kregen we de vraag gesteld of Sony en Microsoft te laag hebben ingezet met hun SSD capaciteiten? Hier hebben Boris en Daan wel een mening over.

De partij van de gamer

Gedurende de verkiezing beginnen politici zich altijd steeds meer te mengen met de gaming industrie, met hiervan het nieuwste voorbeeld: Thierry Baudet. Zo zou Thierry met SerpentGaming gaan livestreamen op Twitch, om dit uiteindelijk twee uur voordat ze live zouden gaan, te cancellen. Uiteindelijk ging Thierry toch nog wel live op Twitch, maar dan zonder SerpentGaming en gewoon met een eigen partijlid. Nu politici zich steeds meer mengen met gamers, is er dan überhaupt wel de perfecte partij voor de gamer? Ook kijken ze naar hoe groot de kans is dat er ooit politici aan zullen schuiven bij Gamekings. Dat en meer in de nieuwste Brievenmaandag

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch