Menu Premium
Loading...

Is Call of Duty Warzone ‘broken’ of moeten gamers niet zo zeuren?

07/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we het over Warzone hebben, dan kunnen we met een gerust hart spreken over een gigantisch succes verhaal. Nog steeds wordt de game door miljoenen spelers per dag gespeeld. En het ziet er niet naar uit dat dit succes binnenkort gaat afnemen. Toch is niet alles perfect, althans dat melden veel gamers in fora en op social media. Sommigen roepen zelfs dat warzone ‘ broken’ is. is dat zo? JJ vraagt fanatieke Warzone-spelers Boris en Daan om naar alle klachten te kijken en te bepalen of men hier een punt heeft, of loopt te ijlen…

Cheaters… overal cheaters

Niemand vind het fijn om bezig te zijn met een lekker potje Warzone waarin je opeens door een muur wordt dood geknald door iemand die zich bevindt aan de andere kant van de map. Je weet dan meteen wat er is gebeurd. Je bent het slachtoffer van een cheater. Helaas bevinden deze sukkels zich momenteel in bijna iedere multiplayer game die opgestart wordt. En ze verpesten voor velen het plezier. Heeft de game wel een goed anti-cheat systeem? Op wat voor manieren zijn deze cheaters bezig geweest? Boris en Daan hebben er duidelijke ideeën over. Ook wat er gedaan moet worden aan die cheaters en hoe Activision dit kan voorkomen.

Is Warzone echt broken?

Hoewel Warzone over het algemeen wordt gezien als een (meer dan) prima game, is dit ietwat veranderd sinds de game is samengevoegd met Call of Duty: Black Ops Cold War. Sinds dat moment vragen sommigen zich af of de game nog wel zo goed is als dat het ooit het geval was. Bugs en glitches, OP wapens, verpesten voor hen veel van de fun. Maar wat vinden Daan en Boris hier van? Dat vertellen zij aan jullie in dit item. Vinden jullie Warzone broken? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch