Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de next-gen consoles & TV’s

09/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een gloednieuwe week bij Gamekings, en wat is nou een betere manier om deze in te leiden dan met een verse Brievenmaandag? Precies, er is geen betere manier. Deze keer zitten Jelle en Koos voor jullie klaar om al jullie brandende vragen te beantwoorden. Zo hebben ze het onder andere over de opslagcapaciteit van de Next-Gen consoles, onze Twitch streams, TV’s, gaming monitoren en nog veel meer. Ga er het komende uur dus maar even lekker voor zitten, want het gebabbel barst zo los.

Hebben de Next-Gen consoles genoeg opslag?

Aangezien de nieuwe consoles in de handen liggen van de journalisten van de media outlets komen er steeds meer details naar buiten. Zo is ook de hoeveelheid aan opslag bekend gemaakt. En niet iedereen is daar even enthousiast over. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar de PS5. Zo heeft de PS5 meer geheugen dan de PS4, maar minder dan de PS4 Pro. Met de grootte van games tegenwoordig is het dus wel te begrijpen dat mensen angstig zijn dat hun Next Gen console snel vol zal raken. Hadden de consoles duurder moeten worden om extra geheugen te veroorloven? Hadden er extra varianten uitgebracht moeten worden? Keuzes…

Wat is beter: TV of Monitor?

Wij krijgen de afgelopen periode steeds meer vragen die gericht zijn op tv’s en monitoren. Wat ook wel logisch is aangezien de next-gen consoles op het punt staan om uit te komen. Maar welke van deze twee kan er voor zorgen dat jij de beste Next-Gen ervaring hebt? Natuurlijk hebben wij een echte TV-kenner onder ons wie al jullie brandende TV/Monitor vragen kan beantwoorden. Zo kregen we een vraag over het kalibreren van een nieuwe TV, en of iemand zijn TV wel goed genoeg is voor de Next-Gen consoles. Kortom, er is van alles en wat in deze editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch