Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de Epic Store, Anthem frustraties en Jelle’s vakantie

18/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heeeeeeeuj! Maandag! Jelle en Koos zitten voor je klaar om de laatsten brieven met je door te nemen!

Jelle heeft niks gebroken en bier na 4?

Jelle is op wintersport geweest! Deze keer heeft hij ervoor gekozen om te skiën in plaats van te snowboarden. En dat is goed gegaan! Kan Jelle eigenlijk wel een beetje skiën? En heeft hij ook een beetje bier gedronken in de besneeuwde bergen? Jelle schijnt vroeger op hoog niveau te hebben geskied, en dat zou hij nu nog onder de knieën moeten hebben. En hoe laat mag je nu eigenlijk bier drinken in Oostenrijk? Jelle en Koos gaan uitvoerig op het onderwerp in. Is de regel bier na 4 ook gebruikelijk bij Gamekings? De vraag is of je nu een alcoholist bent als je s’ochtends een biertje neemt op de piste. Of thuis. Of onder een brug.

De Epic Store

Hoe kijken Jelle en Koos tegen de Epic store aan? Boycotten ze Metro Exodus ook vanwege het feit dat hij nu niet op Steam staat? Of vinden ze het onzin dat ze dit sommige mensen horen schreeuwen op het internet.

Koos heeft gevochten ( Met EA )

Koos is gefrustreerd, op EA. Want Anthem doet helemaal niet wat Koos wil. Dit weekend spendeerde hij met de game en hij had nog liever een wedstrijd van NEC gekeken. Er zitten allerlei bugs in de game, die ook in de VIP-demo zaten. Later deze week gaan we verder aan de slag met de game, hoe zal hij gaan bevallen..? Afgelopen vrijdag speelde we de game ook in onze vrijdagmiddag stream. Toen werden we geconfronteerd met een bug waardoor alle stemmen van de characters enorm hoog werden. De wereld van Anthem veranderde daardoor eventjes in een soort smurfendorp. Koos heeft in elk geval wat frustraties op kunnen doen dit weekend en zit voor je klaar om ze met je te delen.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch