Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de E3, Sekiro, Vietnam en EA

06/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heeeuj! Begin je week lekker met deze verse brievenmaandag op je beeldscherm. Deze week zijn we aan het testen met Premium streams dus als je brievenmaandag ook op de site hebt gezien deze niet kon bekijken… Maak je dan geen zorgen! Dit was een test Brievenmaandag. En Brievenmaandag blijft gewoon voor iedereen toegankelijk. Verder is JJ helemaal over de zeik van zijn weekend. Wat geheel te danken is aan EA, wil Coen weten of de heren Sekiro al uitgespeeld hebben en hebben we het over Bethesda op de E3. Maar mocht je daar meer over weten kijk dan vooral even het E3 verwachtingen item.

JJ en Sekiro één grote conspiracy?

Van Skate weten we natuurlijk dat hij Sekiro al lang en breed heeft uitgespeeld. Twee keer al zelfs. Toch is het JJ nog niet gelukt, is het dan toch echt te moeilijk voor hem of zit er meer achter? Zit er misschien wel een hele conspiracy achter? Ja dat lees je goed! JJ heeft een heuse conspiracy trui aan en dat kan maar één ding betekenen: dan gaan we los. Boris is namelijk dol op conspiracy theorieën. Of JJ stiekem een Sekiro conspiracy heeft en hem eigenlijk al lang heeft uitgespeeld? Daar zullen we wellicht nooit achter komen.

Laat je horen!

Heb jij nou ook een geweldige conspiracy theorie of ben jij EA ook helemaal zat omdat ze je weekend hebben verknalt? Of ben je het juist helemaal niet eens met onze heren? Laat je dan vooral horen in de comments. En vergeet niet als je je nog wil aanmelden om nieuwsjager te worden voor Gamekings. Aanmelden kan tot 12 uur vanavond (6 Mei) via redactie@gamekings.tv!  Hylke zit met smart te wachten op jullie mailtjes. Mocht je nog vragen hebben over het schrijven voor Gamekings dan kan dat naar redactie@gamekings.tv of naar hylke@blammo.tv. Laat je horen!

 

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch