Menu Premium
Loading...

De E3 2019: dit is wat we nu al weten!

30/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 van 2019, wat een interessant evenement gaat dat worden. Een evenement zonder PlayStation. We moeten ze dit jaar missen. Ook EA blijft dit jaar thuis. Xbox heeft wel aangegeven dat ze er bij zijn en dat ze er volle bak op gaan klappen. Komt Xbox met een nieuwe console? En welke verassingen gaan we nog meer zien in LA? E3 veteranen Boris,Skate en JJ nemen plaats om hun verwachtingen en hun dromen, maar vooral de feiten uit te spreken. Zitten ze tussen hoop en vrees voor deze E3?

Komt er een nieuwe Xbox?

Er gaan al langer geruchten rond over een nieuwe Xbox, die op de E3 zou worden aangekondigd. Hoe denken de heren hier over? Ze branden los over wat Xbox gaat doen in de afwezigheid van PlayStation. Als de kat van huis is dansen de muizen namelijk op tafel. Maar mogelijk heeft deze kat een heel ander plannetje in gedachten zo rondom de E3. Zal PlayStation Xbox met huid en haar gaan opvreten ondanks hun afwezigheid?

Games,games en nog eens games?

Welke games gaan we op de E3 zien dit jaar? En welke games kijken de mannen het meeste naar uit? Vind JJ het jammer dat hij geen beelden van de nieuwe Fifa zal kunnen zien op de E3 door de afwezigheid van EA? Een item waardoor je straks weer helemaal op de hoogte bent van de aankomende E3, waar wij met veel plezier naar uitkijken.

Wij zijn er hoe dan ook bij!

Nieuwe consoles, nieuwe games, oude games, het maakt niet uit want wij zijn er sowieso bij! En dat het tof gaat worden weten we zeker. Uiteraard ben je weer welkom om bij ons de meest complete, tofste en persoonlijkste E3 verslaggeving te checken. Mocht je vragen hebben over de E3, stel die dan hieronder.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch