Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Cyberpunk 2077 & het fictieve einde van PlayStation

08/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ene maandag is de andere niet. Het is vandaag bijvoorbeeld warmer dan de afgelopen week. Een periode van hoge temperaturen staat voor de deur. Lekker dus om deze video straks relaxed te beluisteren vanuit de hangmat of tuinstoel. Jelle, JJ en Skate nemen achter de desk plaats en gaan alle vragen die binnen gekomen zijn, beantwoorden. Er zitten zoals elke week een paar fraaie exemplaren bij. Bijvoorbeeld de mail waarin ons gevraagd wordt of we niet een VR versie van Dungeons & Dragons zouden willen uitproberen. Of welke Yakuza het beste deel is om in deze serie in te stappen. Ook is er een brievenschrijver die wil stoppen is met Game Pass omdat hij vindt dat er momenteel te weinig relevante content voor uitkomt. Zijn de drie het hier mee eens? Je ziet en hoort de antwoorden op al die vragen in de Brievenmaandag van maandag 8 augustus 2022.

Waarom greep het management niet in bij Cyberpunk 2077?

En er waren meer interessante (en altijd prangende) vragen. Bijvoorbeeld die over CD Projekt Red. Hoe kan het dat het management van de Poolse developer heeft toegestaan dat Cyberpunk 2077 in een compleet onspeelbare staat uit is gekomen op de PS4 en de Xbox One? Het zorgde immers voor een daling van 75 in de aandelenkoers. Dat zag toch iedereen aan komen?  En wat gebeurd er als Sony met PlayStation zou ophouden? Bestaat die kans uberhaupt wel? Op al deze vragen en meer gaat in deze editie van Brievenmaandag een antwoord gegeven worden.

Check aanstaande donderdag de nieuwe talkshow ‘King Tier’

Zoals JJ in deze editie van Brievenmaandag al aangaf, is aanstaande donderdag vanaf 18:30 uur de eerste editie van een nieuwe talkshow te zien op ons Twitch kanaal. In Tier Kings ontvangen we elke aflevering een drietal gasten uit de gamesindustrie. Elk hebben ze een bijzonder verhaal te vertellen. De talkshow is vanzelfsprekend te zien op ons eigen Twitch-kanaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch