Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over comics, PS5 en 4K en Jupiter’s Legacy

28/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op een of andere manier is het altijd maandag na de zondag. Nooit een keer dinsdag of vrijdag. Altijd maandag. Dus moeten we daar maar mee leren leven. Jammer voor de maandag omdat die dag, als hij een keer kon ruilen met de vrijdag, dan een ietwat betere uitstraling zou krijgen. Gelukkig is er Brievenmaandag. Een instituut dat nu richting de twintig jaar gaat en elke maandag een stuk dragelijker maakt. Eerst als de stream live gaat, daarna als het item op de site te bekijken valt. Ook deze keer zijn er volop vragen. Vragen die Koos en Skate voor jullie gaan beantwoorden. En natuurlijk laat de chat zich daarbij niet onbetuigd.

Een Brievenmaandag is geen Brievenmaandag zonder een vraag over een TV

Vragen, daar draait Brievenmaandag om. Zoals de vraag wat we van Pokémon Unite vinden. Op het gevaar af dat Koos en Skate zeggen dat ze er weinig van vinden. Want Pokémon is wel een zeer specifiek ‘genre’. Je houdt er van of je hebt er echt niks mee. Wat dan van Jupiter’s Legacy? Waarom vindt Koos die serie zo matig? Komt hij terug op zijn uitspraken in de afgelopen editie van Nerd Culture of blijft hij erbij? Natuurlijk zijn er vragen over 4K en TV. Wat zijn de beste settings voor games als bijvoorbeeld Ratchet & Clank: Rift Apart en Miles Morales?

Tips voor vette comics

Een van de leukste dingen van het werken bij Gamekings is dat jouw content er toe kan leiden dat iemand iets uitprobeert wat jij tof vindt. Neem de briefschrijver die sinds Premiumvision aflevering 1 comics is gaan kopen en lezen. Hebben wij nog tips voor dit trouwe lid van de community? En als je ons een beetje kent dan weet je dat dit 100% zeker het geval gaat zijn. Want je kan veel van de presentatoren zeggen, maar niet dat ze snel met de bek vol tanden staan.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch