Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over coil whine op de PS5 en Series

18/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om een aantal nieuwe brieven te behandelen, want je weet wel: Het is Brievenmaandag. Koos en Daan zitten klaar en kunnen niet wachten om al jullie brandende vragen onder handen te nemen. Vandaag gaan zij het onder andere hebben over: Coil Whine, PS4 games op de PS5, seizoen eindes/cliffhangers, Bloodborne 2 en CGI namaakgezichten. Dus ga er maar eventjes lekker voor zitten, dit is de allernieuwste editie van Brievenmaandag.

De PS5 maakt geluid

We herinneren het ons nog als de dag van gister, de eerste keer dat we de PS5 hadden aangezet. De stilte… heerlijk. Sterker nog, onze PS5 is nog steeds muisstil. Maar een heel groot percentage van de PS5 eigenaren, ervaart deze stilte niet. Bij hen kan de PS5 af en toe behoorlijk hard geluid produceren. Daarnaast hebben veel mensen last van Coil Whine. De PS5 is een prima console, maar er zijn dus nog wel een paar mankementjes. Jelle en Daan gaan het hebben over deze mankementen, wat ze inhouden en of je er iets tegen kan doen.

Een klein beetje Filmkings

Zoals jullie weten zijn wij niet alleen de koningen der gaming, maar zijn wij ook de koningen der films en series. Kuch…  anyway, we doen dus vandaag aan een klein beetje Filmkings in Brievenmaandag. Wij kregen namelijk een vraag over shows die het seizoen beëindigen met een open eind. Niets is irritanter dan jarenlang te kijken naar een serie, en dat het einde van het seizoen vervolgens eindigt in een cliffhanger of een open eind. Dit is helemaal zuur wanneer er daarna geen nieuw seizoen meer komt. Dan heb je eindelijk al die tijd voor de kat zijn kut zitten kijken en zit je levenslang met de vraag hoe de boel nu zou aflopen. Nu is dus de vraag, is het niet beter voor een serie om aan het eind van ieder seizoen, gewoon een gesloten einde te hebben?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch