Menu Premium

Filmkings over Deadpool 3, Ray Fisher en Star Wars

17/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de eerste, echte editie van Filmkings van 2021. Vorige week namen wij immers een kijkje naar het afgelopen jaar en blikten wij voorruit naar het filmjaar van 2021. Maar vanaf nu gaan de beide heren zich weer focussen met het allervetste filmnieuws van het moment. En hoe luidden wij dit filmjaar in? Met nieuws over Marvel natuurlijk! Wat een verrassing… Verder hebben Jelle en Koos het ook over Star Wars, Ray Fisher, No Time To Die en een aantal andere zaken. Ook nemen zij een kijkje naar een paar van de vetste trailers van het moment.

Nieuws rond Marvel en Star Wars

Wat zou Filmkings zijn zonder Marvel en Star Wars? Inderdaad, een Filmkings zonder Marvel en Star Wars. Ook in deze editie bespreken wij deze onderwerpen. Zo is het nu 100% officieel dat Deadpool 3 zich gaat afspelen in de MCU. En dus speelt Deadpool zich straks af in dezelfde wereld als dat The Avengers dat doen. En dat is niet alles wat bekend is gemaakt. De game wordt ook R-Rated. Ook is er bekend gemaakt wie de Star Wars film van Kevin Feige gaat schrijven en heeft Liam Neeson interesse getoond om te verschijnen in de serie ‘Kenobi’, als de voormalige meester van Obi-Wan Kenobi, Qui-Gon Jinn.

Veel gedoe rondom Ray Fisher

Ook is er ruimte voor een iets wat serieuzer onderwerp dan wat doorgaans op Filmkings te horen en zien is. Jelle en Koos gaan het namelijk hebben over Ray Fisher. Ray Fisher is de acteur die in Justice League het personage Cyborg speelde. Er is al een lange tijd redelijk wat drama tussen Ray Fisher en Warner Bros. En sinds kort is de acteur ook officieel ontslagen. Voordat dit gebeurde was het de bedoeling dat Cyborg ging verschijnen in The Flash. Iets wat nu het geval niet meer gaat zijn. Maar wat is er nou allemaal precies aan de hand tussen Ray Fisher en Warner Bros? Jelle en Koos gaan er op in.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch