Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over cheaters, Formule 1 en Final Fantasy VII Remake

27/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt de laatste weken wel zomer joh… Zo’n beetje elke dag schijnt de zon. En je kunt er dus bijna geen kut mee. Grrr. Maar goed, voor Brievenmaandag ruimen we het gemoed altijd op en komen we met een grote glimlach in beeld. Boris en Jelle zitten weer op veilige afstand van elkaar aan de desk en gaan al jullie vragen die via de mail, Discord en de chat zijn binnen gekomen, vol enthousiasme beantwoorden. Waarmee dan meteen de kop van de nieuwe week er af is en we de 1,5 meter maatschappij wederom zeven dagen in praktijk gaan brengen.

Maakt Square Enix Final Fantasy VII Remake wel af…

De vragen dan. Wat hebben we voor jullie in petto? In ieder geval, en dat hoort bij Brievenmaandag, een lange brief van de Briefmeneer. Over cheaten. Een vraag over streamen vanaf de PlayStation versus streamen vanaf Twitch. Of er straks een betere service is bij de next gen consoles, want nu ben je eigenlijk dom bezig als je via je PlayStation 4 streamt. Ook is er een vraag of we bang zijn dat Square Enix de Final Fantasy VII Remake, die in eposides komt, wel gaat afmaken. Met in het achterhoofd de farce rond Half-Life 2 Episode 3. Een prima vraag naar wij denken. En naar aanleiding van Days Gone, of er games zijn die we na patches en updates alsnog een kans hebben gegeven.

Een propvolle Brievenmaandag

Dan een vraag over de software die we gebruiken om onze items te editten, Mac of Windows-based? En wat vinden we van de vele Formule 1-coureurs die aan het streamen zijn geslagen omdat ze niet in het echt kunnen racen. Kortom, we hebben weer een propvolle editie voor je klaar staan, want geheid dat er ook het nodige via de chat aan de twee mannen gevraagd wordt. Veel plezier en we wensen iedereen alvast een fijne en gezonde week toe.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch