Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Call of Duty, Days Gone, Tokyo & Elden Ring

17/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van harte welkom bij een verse editie van Brievenmaandag. De dag na de krappe maar verdiende overwinning van Oranje en de dag na een vrij miserabel weekend als het gaat om het weer. Maar we zijn gewoon fris en fruitig naar het kantoor gekomen om aldaar alle dringende vragen van jullie te gaan beantwoorden. Met achter de desk een bijzonder driemanschap. Met ook nog eens een fikse bak aan ervaring. Het trio bestaat namelijk uit Boris, Skate en Steven. En dat komt niet al te vaak voor. Alleen al een reden om deze video te gaan bekijken. Maar er zijn ook een hoop toffe vragen. Waar was bijvoorbeeld de back catalogus van Call of Duty tijdens de afgelopen Showcase? Kan iedereen Elden Ring spelen of is dit alleen voorbehouden aan echt goede gamers? En wat vinden we van Delta Force: Hawk Ops? Een topper in de maak? De antwoorden op al deze vragen en meer krijg je in de Brievenmaandag van maandag 17 juni 2024.

Is Elden Ring wel voor iedereen geschikt?

Er is ook een vraag voor Boris over het door hem zo geprezen Days Gone. Iemand heeft de game onlangs ook gekocht en is er niet helemaal happy mee. Kan Boris dit verklaren? Mist hij iets? En denken de drie dat Microsoft nog steeds met de Game Pass was begonnen als ze de afgelopen stroeve zeven jaar terugkijken? Of waren ze dan liever op de oude toer bezig gebleven? We vertellen onze mening in deze video.

Wat is er zo tof aan Days Gone?

Een andere vraag betreft de game Wuchang Fallen Feathers. Wordt dit spel net zo uitdagend als een From Software game? Of valt dat wel mee? En waar zouden wij Wuchang Fallen Feathers mee vergelijken? Met Skate en Steven achter de desk moet het geen probleem zijn om hier een antwoord op te geven.  

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch