Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over ballen, bars, en bananen

15/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Even een situatieschets van vanmorgen, 15 augustus 2022, voordat Brievenmaandag over ballen, bars en bananen werd opgenomen:

Soms stijgt het warme weer een beetje naar je bol. Tel daarbij op dat de vaandeldrager des Gamekings, JJ, het land heeft verlaten voor een welverdiende vakantie. En hij heeft alle stagiairs meegenomen in dit plan. Dat is al een uitzonderlijke situatie waarin alleen Huey, Jelle en Koos op de redactie aanwezig zijn.
Ook was er een issue waarin vrijdag alle belangrijke accounts om een livestream te doen, waren uitgelogd. En geheel in Gamekings-stijl waren de wachtwoorden niet voorhanden. JJ doet normaal de redactie, wat inhoudt dat hij alle brieven uitzoekt, die jullie mailen of in ons Discord-kanaal dumpen. Nu hij zichzelf aan het insmeren is met uit-Gyros-gedruppelde olijfolie in Griekenland, waren er om vijf voor twaalf ook nog eens geen brieven.

Zo kwam het dat deze Brievenmaandag een half uurtje later startte (je weet, Gamekings is nooit te laat). Gelukkig kwam op dat moment Boris wel binnengelopen, die vrolijk het team van twee kwam versterken. Maar deze cocktail van zwoele flopjes zorgt dan natuurlijk wel voor een Brievenmaandag die in dit geval vooral gaat over bananen, en ballen.

Dus aan de kijkers en bazen die naar Gamekings.tv komen voor serieuze antwoorden op serieuze vragen over het serieuze topic genaamd games onze zeer, zeer, zeer welgemeende excuses.

God of War Ragnarok, King Tier, Opening Night Live en meer

Maar, naast de nodige detours heeft Koos ook genoeg daadwerkelijke game-gerelateerde vragen weten te verzamelen om jullie alsnog een item te presenteren dat thuishoort op een gaming (lifestyle) platform ;)
Wat dacht je van de vraag of Kojima aanwezig zal zijn op de Gamescom? Of dat Hogwarts Legacy misschien wel weer zal worden uitgesteld? Het gaat weer even over Gamepass versus Playstation Plus, en de nodige veren worden gestoken in wel-serieuze Gamekings content! 

Al met al ben ik, Jelle Kunst, eindelijk klaar met typen van genoeg woorden om Google te pleasen met deze Brievenmaandag post – ook iets dat JJ normaal doet, dus pardon voor mijn zeer brutale tone of voice ;p – dus ik wens jullie een fijn item!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch