Menu Premium
Loading...

King Tier #1: Bart Dekker, Koen Deetman & Chris Blok

12/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door LG Ultragear. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. LG Ultragear heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

We beginnen bij Gamekings graag nieuwe dingen. Willen altijd innoveren. Dat is leuk voor ons (verandering van spijs doet eten) en tof voor de kijkers, die zo regelmatig verrast worden. Een van de ideeën, eentje die al lang bij ons op de verlanglijst stond, was een talkshow. Eentje met gasten uit de gamesindustrie die een mooi verhaal te vertellen hebben. Na een dik half jaar denken, plannen en voorbereiden, staat hier het eerste deel voor je klaar. Op donderdag live via Twitch uitgezonden en nu, voor het gemak, ook als video en podcast te bekijken en beluisteren. Dit is King Tier #1.

King Tier brengt elke editie drie spraakmakende gasten

In King Tier schuiven er elke editie drie gasten aan tafel bij JJ en de sidekick van dienst. Een voor een. Elke gast heeft een mooi gaming gerelateerd verhaal te vertellen. Hetzij omdat hem of haar onlangs iets is overkomen (in de positieve zin van het woord) of omdat er in het verleden iets speciaals, spraakmakends of interessants is gebeurd. Elke gast is 20 minuten aan het woord. 20 minuten om het verhaal uit de doeken te doen. En anders dan bij andere talkshows op Twitch, zitten de gasten doorgaans in de studio. Beetje a la de TV. Waarbij de roots van Blammo zichtbaar zijn. We doen ons ding ook op Twitch, maar wel op onze eigen wijze.

Hoe bereik je als Nederlandse developer de wereldtop?

De gasten bij de eerste aflevering van King Tier zijn Bart Dekker, Koen Deetman en Chris Blok. De eerste bezit waarschijnlijk de grootste verzameling oude, zeldzame consoles. En die wilden we wel eens zien. Koen Deetman is een van de oprichters van KeokeN Interactive, die binnenkort hun nieuwe game Deliver us Mars wereldwijd lanceren. Hoe bereik je zoiets? En Chris Blok schuift aan tafel, hoogstwaarschijnlijk dé kenner als het gaat om arcadekasten. Gespreksstof te over dus in de eerste aflevering van King Tier.

Websites Chris Blok

KeokeN Interactive

Blog Bart Dekker

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch