Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Augmented Reality en Kerstpakketten

11/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Het winterse weer bereikte dit weekend zijn hoogtepunt, al wordt er ook deze maandag alarmerend weer verwacht. Gelukkig hebben de Gamekings-presentatoren het voor elkaar gekregen redelijk op tijd de redactie te bereiken. Zodoende zitten ze klaar voor een nieuwe Brievenmaandag! Om 12:00 uur gingen de heren en dame LIVE op Twitch. Als je dit spektakel op de maandagochtend hebt moeten missen, kan je dit hier rustig terugkijken. Benieuwd naar wat het Gamekings-trio bespreekt op deze witte maandag? Check nu Brievenmaandag over Augmented Reality en Kerstpakketten!

Gaat Augmented Reality doorbreken?

Deze Brievenmaandag wordt geopend met een brief over augmented reality. De vragensteller in kwestie vraagt zich af of de hype zich in de toekomst daadwerkelijk gaat vertalen in een massale adoptie. Eerder zagen we al met het succes van Pokémon Go dat de potentie er wel degelijk is. Ook komt de Microsoft Hololens ter sprake. Een tijdje geleden maakte we hier al een tof item over op Gamekings.tv. Bekijk deze hier terug.

Hiernaast stuiten de heren en dame op een brief over kerstpakketten. Met het naderen van kerst dompelen we ons op de website onder in ongekende gezelligheid. Zo zijn we stiekem druk bezig de studio najaarsinterview-klaar te maken. Shelly, Jelle en Koos hopen verder vurig op een tof kerstpakket. Uiteraard hebben de Gamekings ook de Twitch-chat in de gaten gehouden. Zodoende behandelen ze, naast de vooraf ingestuurde brieven, vragen uit de chat.

Wat is jullie mening over de toekomst van augmented reality? Zien jullie hier net zoveel toekomst in als bijvoorbeeld Apple? En kunnen jullie een kerstpakket verwachten vanuit werk of school? Check nu deze Brievenmaandag over Augmented Reality en Kerstpakketten en laat je horen in de toekomst!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch