Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Augmented Reality en Kerstpakketten

Google Plus Jelle Kunst
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
11/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Het winterse weer bereikte dit weekend zijn hoogtepunt, al wordt er ook deze maandag alarmerend weer verwacht. Gelukkig hebben de Gamekings-presentatoren het voor elkaar gekregen redelijk op tijd de redactie te bereiken. Zodoende zitten ze klaar voor een nieuwe Brievenmaandag! Om 12:00 uur gingen de heren en dame LIVE op Twitch. Als je dit spektakel op de maandagochtend hebt moeten missen, kan je dit hier rustig terugkijken. Benieuwd naar wat het Gamekings-trio bespreekt op deze witte maandag? Check nu Brievenmaandag over Augmented Reality en Kerstpakketten!

Gaat Augmented Reality doorbreken?

Deze Brievenmaandag wordt geopend met een brief over augmented reality. De vragensteller in kwestie vraagt zich af of de hype zich in de toekomst daadwerkelijk gaat vertalen in een massale adoptie. Eerder zagen we al met het succes van Pokémon Go dat de potentie er wel degelijk is. Ook komt de Microsoft Hololens ter sprake. Een tijdje geleden maakte we hier al een tof item over op Gamekings.tv. Bekijk deze hier terug.

Hiernaast stuiten de heren en dame op een brief over kerstpakketten. Met het naderen van kerst dompelen we ons op de website onder in ongekende gezelligheid. Zo zijn we stiekem druk bezig de studio najaarsinterview-klaar te maken. Shelly, Jelle en Koos hopen verder vurig op een tof kerstpakket. Uiteraard hebben de Gamekings ook de Twitch-chat in de gaten gehouden. Zodoende behandelen ze, naast de vooraf ingestuurde brieven, vragen uit de chat.

Wat is jullie mening over de toekomst van augmented reality? Zien jullie hier net zoveel toekomst in als bijvoorbeeld Apple? En kunnen jullie een kerstpakket verwachten vanuit werk of school? Check nu deze Brievenmaandag over Augmented Reality en Kerstpakketten en laat je horen in de toekomst!

Loading...
 • Steven
  • KatchPhraze

   Krijg allemaal de tyfus tering?

 • bryan

  Actieve steam accounts vs ALLE playstation accounts (non-actief + actief) schreef die kerel.

 • Bryan Philip

  Je bent een bestuurder op de fiets en ik denk dat de mensen die familie hebben die slachtoffer zijn geworden hiervan, hier wel anders over denken.

  • PauluitOosterhout

   Ben ik met je eens. Als je deelnemer bent van het verkeer dan is het de bedoeling dat je daar op let, niet wat er op je telefoon gebeurd. Als fietser ben je zeker wel een gevaar voor andere mensen. Andere fietsers, scooters of auto’s die door jou moeten uitwijken en een ongeluk veroorzaken. Of je rijdt als fietser een kind of bejaarde aan terwijl je niet oplet. Genoeg gevaarlijke situaties dus gewoon verbieden.

  • Nipponsei

   Ben het er niet mee eens, er zijn uiteraard situaties waarbij je gewoon niet met je telefoon moet fietsen maar daartegen zijn er ook heel veel situaties waar je gewoon makkelijk met je telefoon in de hand kan fietsen. Als je bijvoorbeeld op een rustige locatie fietst of als je op een afgezonderd fietspad fietst waar dus geen automobilisten of voetgangers komen. Als je heel erg langzaam fietst dan is de kans dat er iets ergs gebeurd ook minder erg. Natuurlijk moet je niet met hoge snelheid door Amsterdam tijdens spitsuur gaan fietsen terwijl jij met je kop naar de telefoon zit te staren. Zoiets zou gewoon common sense moeten zijn en daar zouden helemaal geen regels voor hoeven te bestaan maar helaas laat de mensheid het af weten.

   • KatchPhraze

    Er zijn ook idioten die chloor drinken, hence the waarschuwing. Mensen zijn kapot dom dus bellen op de fiets kan niet ook gedoogd worden. Al doe ik het zelf ook.

   • Bryan Philip

    ik vind inderdaad dat er geen grijs gebied voor moet zijn, maar lekker verbieden voor alle idioten op de weg. Tuurlijk kan ik begrijpen dat sommige mensen daar slimmer in zijn, zeker op bepaalde momenten kan het misschien, maar dan gaan de idioten die het obviously niet kunnen en overmoedig zijn het ook doen, maar zoiets kwam al terug in je conclusie lees ik nu 😛

   • Rick James Sanchez

    Er is geen enkele reden om met je GSM in hand to moeten fietsen. Je bent een deelnemer aan verkeer. Ja kan muziek aan zetten en wat wil je verder in godsnaam op je GSM doen. Whatsapp checken? Rustig kan ineens veranderen (kan ook dier voor je fiets rennen bijvoorbeeld). In het verkeer gewoon niet met GSM in hand. Period.

  • Bloempjes

   Zonder handen fietsen of een muzieknummer skippen op de fiets lukt mij ook nog wel, maar al fietsend apps gebruiken vind ik een knappe prestatie. Het is net als met de gordel om doen niet een gebrek aan vertrouwen in jezelf, maar jezelf beschermen tegen zo’n idioot die met drank op achter het stuur gaat of een bestuurder die ook ‘even’ is afgeleid. Een keer misgaan is genoeg.

 • Chahid B

  Hey guys ik wou even melden jullie video’s slaan geregeld vast. Ik kijk het vanaf een MacBook maar heb prima glasvzelverbinding en kan in principe prima streams kijken. Waar ligt dit aan?

 • Chahid B

  Het ding is met een google glass dat het niet eens je gehele gezichtsveld bedekt. Hoe cool zouden lensen zijn waarop je augmented reality zou kunnen zien.

 • Dat komt omdat je niet een andere bus kan kiezen.
  Ze hebben gewoon monopoly en hebben daardoor een misplaatst waanidee dat ze gezag hebben.
  Moe je is kijken hoe klantvriendelijk ze ineens worden als er ineens 2 busmaatschappijen op de zelfde route rijden.

 • TRIAD™

  ben nooit aan bellen of appen op mijn fiets dus die verbod maak mij nikz uit

  • ferrariking

   ik luister wel muziek:P

  • roeland

   Ik ook niet. Alleen beetje internet browsen, gamekings kijken, twitter, twitch en discord bijhouden en heel af en toe m’n mail checken. Bellen en appen doe ik wel als ik thuis ben.

 • GekkeAr

  9:05 : Koos heeft zeker Black Mirror gekeken 🙂

 • Ramon Zwiggelaar

  maar als jij op de fiets zit met een telefoon en je zit totaal niet op te letten en je word aangereden. Dan ben jij dood dat is dan je eigen schuld maar de gene die je heeft doodgereden door jou schuld die zit er zijn hele leven mee verder

 • Kane888

  4:42: Wtf..

 • sa_nl

  Ik zie vaak zat kinderen met 2 armen op het stuur van de fiets hangen, en gewoon op de telefoon zitten te kijken, zonder op het verkeer te letten, vandaar dat verbod!

 • Jordy

  Mensen die zelfs op de fiets hun telefoon niet met rust kunnen laten verdienen gewoon een corrigerend tikje van een personenwagen.

  • Rick James Sanchez

   Net zo veel mensen zitten in de auto op hun gsm (potentieel nog gevaarlijker). Moet hard bestraft worden, in het verkeer GSM gebruiken moet van overtreding naar misdrijf geclassificeerd worden (maakt niet uit of het een fietser of auto is).

 • Steez977

  Hoezo heb je geen verwarming Koos?

  Hoeveel retard voetgangers er ook elke dag zombi-fied de straat oversteken/van tussen autos verschijnen/hypnotised zijn … heb ik als fietser ook genoeg van. Gewoon geen telefoons in verkeer pls.
  Meer dan de helft van de automobilisten zit ook z’n gsm. Afschaffen.

  • Ik heb wel verwarming hoor, die staat in de avond op 23 🙂 ‘S nachts zet ik hem echter uit.

   • Rick James Sanchez

    CV Regelmatig in/uitschakelen kan al snel meer brandstof kosten. Als je het koel wil hebben is het beter thermostaat iets lager te zetten en eventueel raam flink open in de slaapkamer om te kunnen slapen.

 • RomeoNovember

  Volgens mij was het commentaar op filmkings niet perse dat ze negatief waren over de jurassic park trailer, maar eerder omdat er geen mensen meer bij zitten met echte filmkennis. Ik zelf vind Koos het wel lekker doen bij de filmitems, maar daar houd het ook wel een beetje bij op.

  • Diej

   Er wordt door de Gamekings wel vaker een comment of feedback verkeerd geïnterpreteerd of slecht begrepen. Resultaat is vaak gelijk een super defensieve reactie vooral JJ en Jelle kunnen dit heel goed. Het is niet erg om je standpunt te verduidelijken of om uit te leggen waarom je een bepaalde keus hebt gemaakt.

 • Johnny Deekay

  @Koos Als je een koukleum bent moet je juist de kou opzoeken 😉
  Begin maar eens met na het warme douchen, 1 minuutje koud af te douchen. 🙂

  • Ik durf niet haha

   • Chahid B

    Of na een sauna crushed ice niks is beter dan dat.

    • Jullie zijn niet goed

 • Het hoogtepunt van dit item was de vraag van bram.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord