Menu Premium
Loading...

Hands-on met de Microsoft HoloLens

30/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

The future is here! Joost Hendriksen is één van de weinige gelukkigen in Nederland met de Microsoft HoloLens, en hij komt JJ, Emiel en Shelly laten zien wat er allemaal mee mogelijk is in deze Hands-on met de Microsoft HoloLens.

Augmented Reality (AR), in het Nederlands ook wel Toegevoegde Realiteit (TR) genoemd, wat houdt dat precies in? Dat kunnen wij je vertellen maar we kunnen het je ook gewoon laten zien! De Microsoft HoloLens kwam langs op de redactie en die kans konden wij niet laten ontgaan, dus gingen wij hem even goed uittesten.

Met de HoloLens op je bakkes kan je allemaal apps en games recht voor je neus laten verschijnen. Ook kan je bijvoorbeeld je Facebook-wall letterlijk op je muur plaatsen zodat wanneer je de Microsoft HoloLens op hebt je social media kan bij houden zonder een PC, Mac of wat dan ook.

Maar het wordt pas echt vet als je een game projecteerd in je eigen kamer. Dat je op vijanden moet schieten die letterlijk uit je muur komen vliegen. Ook kan je een soort van VR apps er op afspelen bijvoorbeeld één die een wereld projecteert met dinosauriërs in de ruimte waar jij bent. Maar genoeg er over gepraat het wordt hoogtijd dat wij hem gaan testen.

Wordt Augmented Reality de toekomst of is het gewoon weer een gimmick, wat denk jij?  Drop het in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch