Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Anthem servers, Torrenting & VPNs

28/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gloednieuwe week gloednieuwe kansen. Ook deze week is Pieter Post samen met zijn poes opstap geweest om alle brieven te verzamelen speciaal voor jullie lieve kijkers. Met deze week een hoop nieuws over Anthem, torrenting, VPNs en korfbal. En op de bank zitten JJ en Jelle om ze te beantwoorden. Natuurlijk is brievenmaandag geen brievenmaandag zonder keiharde meningen van beide presentatoren.

Anthem

De A in Anthem staat voor ‘Ah wat jammer nou’. Dat was afgelopen weekend wel te merken met de servers van Anthem. De servers deden het niet of werkte matig. Er gingen zelfs geruchten dat ze stukjes server van bijvoorbeeld FIFA of Battlefield gebruikt hadden zodat Anthem beter werkte. De Anthem servers zouden dus namelijk maximale capaciteit hebben bereikt, EA had toen netjes getweet; ‘We’re adding more server capacity to the Anthem demo right now. Hang tight while we work to get everyone into the game.’ Maar waar ze die extra server capaciteit vandaan hebben getrokken dat weten de FIFA en Battlefield spelers wel die waren volgens vele de dupe.

VPN ?

Met de komst van privacy angst stijgen de verkoop cijfers van VPNs per dag. Iedereen probeert zichzelf te verstoppen van de overheid of geniepige hackers die mee willen kijken. Maar wat is nou toch precies een ‘virtual private network’ afgekort VPN? Kort gezegd een VPN zorgt ervoor dat je veilig, vrij en anoniem op het internet surft. een VPN versleutelt en beveiligt je internetverkeer tegen partijen die je data proberen te jatten, zoals hackers en overheden. Ook wordt je IP-adres verborgen zodra je verbinding maakt met een VPN-server. Als VPN-gebruiker neem je het IP-adres van een VPN-server aan. Hierdoor kunnen andere partijen op het internet je sappige locatie en mysterieuze identiteit niet achterhalen.

Vanaf nu kun je ook vragen stellen in onze eigen bloedverse Discord hoef je dus niet meer te lopen flikflooien met social media. Dus vanaf nu lekker massaal berichten sturen naar onze Discord!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch