Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over animated films, Star Wars, te dure sportspellen & TV’s

19/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe maandag heeft zich weer gemeld. En een van de grote voordelen van het feit dat het de eerste dag van de week is, is dat we dan een nieuwe editie van Brievenmaandag kunnen opnemen. Dit keer met Daan en Jelle die net als vorige week een overvloed aan brieven voor hun neus krijgen. Lijkt wel alsof de zomervakantie op de schrijf-spieren werkt. Vragen vragen en nog eens vragen. Over bijvoorbeeld animaties movies. Of we die tof vinden? Handig toch dat er dan twee nerds achter de desk zitten?  En natuurlijk hebben we wederom een paar vragen over TV’s. want daar zijn we zo langzamerhand specialisten in.

Gaat Ubisoft een KOTOR-achtige Star Wars maken?

Er is ook een vraag over Ubisoft. Of zij misschien wel een KOTOR-achtige Star Wars game gaan maken. De Fransen zijn immers redelijk bedreven in het maken van actievolle open wereld games met een snufje RPG. Prima match toch? Of niet?  Wat vinden wij van het feit dat sportgames met het jaar duurder worden. Terwijl er met de Ultimate Team kaarten zoveel extra geld aan wordt verdiend? Is dit billijk of moeten gamers er een keer paal en perk aan gaan stellen middels hun portemonnee? Daan en Jelle denken er over na en slingeren hun mening daarna gewoon de ether in. Waarna de chat kan reageren en er een fijne discussie ontstaat.

Brievenmaandag met leuke en pijnlijke brieven

Een pijnlijke brief is van een community member die een nieuwe PC kocht, met Red Dead Redemption 2 wilde verder gaan en er toen achterkwam dat je de save game niet kon overzetten. Althans, hem lukte het niet. Kunnen Daan en Jelle en wie weet de chat deze man helpen. Want om nu dat hele stuk weer op dat paard te moeten gaan zitten… De antwoorden zie en hoor je in deze verse editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch