Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over het jaar 2022, next-gen graphics & Super Hero games

20/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een gloednieuwe Brievenmaandag. En het is een speciale editie, want dit is de laatste editie van het jaar. Vanaf deze week staat de website bomvol met Eindejaarscontent en maar liefst twee Premiumvision afleveringen. Dart heet nog eens ‘lekker het jaar uitgaan’. Eerst gaan we vandaag de brieven van jullie beantwoorden. Na de video over het versnellen van onze WiFi, hebben we daar een vraag over binnen gekregen. Een lid van de community gaat namelijk groter wonen. Hoe kun je dan het beste snel en stabiel internet verkrijgen met behulp van WiFi? Dit en de antwoorden op vele andere brieven zie en hoor je in de laatste editie van Brievenmaandag van 2021.

Brievenmaandag over de toekomst van next-gen graphics

Nu 2022 er over twee weken aankomt, leek het mensen logisch om ons ook eens wat te vragen over de toekomst van gaming. Zo is een community member erg benieuwd hoe de toekomst eruit gaat zien wat betreft de graphics. Dit naar aanleiding van The Matrix Awakekens: An Unreal Engine 5 Experience. De exacte vraag is: Gaan we binnen de huidige generatie consoles games op dit grafische niveau krijgen? Zo niet, wanneer gaat dat dan wel gebeuren? En is het dan zo dat game characters niet meer te onderscheiden zijn van real life acteurs? 

Welke game developers hebben nog een toekomst

Verder hebben we het over gaming laptops. Want wat is nu een goede laptop voor kids? Daarnaast hebben we het over het investeren in game ontwikkelaars. Welke game developers vertrouwen we nog steeds? We praten ook over The Game Awards, Wonder Woman en superhero-games, Eindejaarscontent, gamekamers, monitoren en Spider films met Tom Holland. Tot slot een vraag over de toekomst van Ubisoft. En dat allemaal in de laatste editie van Brievenmaandag in 2021. Geniet er maar goed van. IN 2022 zijn we natuurlijk terug.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch