Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag live uit Lapland: de koudste editie ooit

09/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je de wollen muts op en de sjaal om? Een kopje warme chocolademelk klaar staan en de verwarming op een een behaaglijke 19 graden? Dan ben je klaar voor wat mogelijk de koudste editie van Brievenmaandag ooit gaat zijn. Koos en Jelle zijn immers naar Lapland afgereisd voor een presentatie en funtrip van OnePlus. En als ze er dan toch zijn, dan breken ze speciaal voor jullie even uit het programma om de vragen te beantwoorden. En natuurlijk om te vertellen wat ze daar allemaal al hebben beleefd en gaan doen de komende dagen.

Loei snel internet in Lapland?

Het begin van Brievenmaandag verloopt via JJ die paraat zit mocht de verbinding in Lapland bevriezen en de heren niet te zien zijn. Maar daar gaan we niet vanuit aangezien Finland loei snel internet hebben. En het lijkt ons sowieso raar dat OnePlus een event zou gaan organiseren op een plek waar het internet nog uit het Stenen Tijdperk zou dateren. Dus dit kan wel eens een hele leuke en frisse editie worden.

Coronavirus en Call of Duty Warzone

Waren en dan ook vragen? Ja zeker. Meer dan genoeg. Natuurlijk zijn er weer vragen over het Coronavirus. Bijvoorbeeld of we het gelijknamige bier nog dringen en wat onze favoriete ‘outbreak’-games zijn. Wat voor nieuwe soorten techniek hopen we dat in de next gen consoles zit? Maar ook een vraag over Warzone. De nieuwe Battle Royale mode die ergens in maart voor Call of Duty Modern Warfare moet gaan uitkomen. Of deze mode een giga hit gaat worden en nieuw leven in het genre blaast. Tot slot sluiten we ook dit keer af met een gedicht. Een stuk kalmte en bezinning in een tijd waarin we ons allemaal heel erg druk maken. Poëzie bij een paar graden onder nul. Hoe hartverwarmend kun je het krijgen…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch