Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Koos en zijn fiets avontuur, de E3 en Trollende Boris

28/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl Skate en Jelle al een geruime tijd op de bank zitten, komt Koos een paar seconden voordat dit item van start gaat de studio in gerend. Snel zender om doen, haartjes goed zetten en comfortabel zitten tussen de 2 andere heren. Dan niet vergeten het keeltje te voorzien van een beetje water, zodat er weer een feestelijk ‘Jeeujjj’ uitgeschreeuwd kan worden. Uiteraard zijn er weer een paar brieven binnengebracht door de digitale postduif. Vragen over CDPR, Red Dead Redemption 2 en heel veel E3 speculaas. Dus ga even uit de zon zitten en check deze nieuwe Brievenmaandag over Koos en zijn onfortuinlijke fietsavontuur, de E3 en Trollende Boris!

Koos kan zich niet inhouden

Mocht je nou denken: “Waar moet Koos nou de hele tijd om lachen?” Onze enige echte Boris was druk bezig met trollen in de Twitch chat. Hij wilde namelijk een mening horen van Solo: A Star Wars Story. Maar helaas voor Boris, is hij een beetje te laat. De Review staat namelijk al een geruime tijd op onze website. Dus mocht je deze hebben gemist, dan kan je hem hier checken!

E3 voorbereidingen zijn in volle gang

Nu we nog ongeveer een week verwijderd zijn van de grote E3 drukte, wordt het alsmaar drukker op de redactie. Alles moet worden klaargezet voor de vele uren aan livestreams en item opnames. Items die grondig moeten worden voorbereid. En ook zijn er nog wat last minute afspraken die worden geregeld. Dan ga je alles samenvoegen en krijg je een planning waar je U tegen zegt. Deze zal begin deze week te zien zijn, zodat jullie allemaal je vrije dagen kunnen inplannen. Want wil je alles kunnen zien, dan is dat wel nodig. Hebben jullie al zin in de lange nachten? Hebben jullie al een paar favorieten op het oog? Of laat je je compleet verassen? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch