Menu Premium
Loading...

Solo: A Star Wars Story Review: Simpel, risicoloos maar vermakelijk

24/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos zat er al maanden op wachten en nu is de Star Wars hype train eindelijk op de plaats van bestemming gekomen. Koos heeft Jelle daarom vroeg in de ochtend meegesleept naar de eerste vertoning op het witte scherm. Popcorn, biertje en kijken maar! De film staat helemaal los van de Rey trilogie en vertelt het verhaal van de meest bekende smokkelaar uit het universum, genaamd Han Solo. Iedereen was altijd laaiend enthousiast over de character, dus vond Disney het tijd om hem zijn Solo (snap je hem) film te geven. Want hoe is hij smokkelaar geworden? Hoe heeft hij zijn grote vriend Chewbacca ontmoet? Hoe heeft hij zijn bekende schip, de Millennium Falcon bemachtigd? Allemaal vragen die deze film moet gaan beantwoorden. Of de film dit goed heeft gedaan, ga je van onze heren horen in deze review. Check het in Solo: A Star Wars Story Review: Simpel, risicoloos maar vermakelijk!

Han Solo, Chewbacca & Lando Calrissian

De film is een actie science-fictionfilm, die zich afspeelt in het Star Wars Universum. De film werd geregisseerd door Phil Lord en Christopher Miller, totdat ze werden vervangen door Ron Howard. Het scenario is geschreven door Lawrence Kasdan samen met zijn zoon Jon Kasdan. De rol van Han Solo wordt vertolkt door Alden Ehrenreich en Joonas Suotamo duikt in de vacht van Chewbacca. Mocht je denken: ik ken haar van Game of Thrones, dan kan dat kloppen. Emilia Clarke speelt nu geen dragon queen, maar Qi’Ra. Oh ja, en we mogen Donald Glover niet vergeten die Lando Calrissian speelt.

Een spin-off genaamd Solo: A Star Wars Story

Een goeie background van de originele Star Wars trilogie, een goeie cast en een gigantisch budget. Dat kan niet misgaan, toch? Laat ons weten wat jij van de film vond. Was dit de perfecte vertolking van Han Solo en zijn bondgenoten? Of hebben ze hier en daar wat steken laten vallen? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch