Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Elder Scrolls 6, Ken Levine en Sea of Thieves

12/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is weer voorbij. Wij hopen dat jullie er van genoten hebben. Niet? Dan heb je niet goed opgelet, want er waren genoeg epische dingen te zien bij ons op twitch! De allereerste afleveringen van Gamekings seizoen 1, zijn namelijk uitgezonden afgelopen zaterdag avond. Goede oude herinneringen kwamen allemaal weer naar boven. Boris die een auto in de prak reed, Skate die een jong kaal koppie had en reviews over de meeste epische games van die tijd. Gemist? Dan kan je het allemaal terug kijken op het Gamekings Twitch kanaal. Ook had Boris zijn stream weer aangeslingerd sinds een lange tijd en is Kevin weer helemaal beter. Genoeg om bij te praten, dus ga maar gauw kijken naar Brievenmaandag over Elder Scrolls 6, Ken Levine en Sea of Thieves!

Komt Bethesda met Elder Scrolls 6 op E3?

Zaterdag waren we als Gamekings zijnde weer lekker bezig met de oude afleveringen. Maar ook City League was weer volop bezig met het competitie schema. Het zal je misschien verbazen, maar de 4 en de 0 waren populaire getallen om te behalen. Wil je de matches terug zien? Check dan het City League Twitch Kanaal, waar je alles netjes kan terug vinden van beide dagen. Vergeet niet op de website het matchschema in de gaten te houden.

Sea of Thieves:”Top of Flop?”

Zo nu genoeg over het weekend! Vandaag waren er weer wat sterke vragen gesteld over diverse onderwerpen. Zal er een nieuwe Elder Scrolls 6 worden aangekondigd tijdens de E3? Het is namelijk al weer een tijd geleden dat Skyrim was uitgekomen. Om de honger te stillen hadden we natuurlijk Elder Scrolls Online. Maar we willen eigenlijk deeltje 6! De heren gaan het bespreken, net als Sea of Thieves. De game is nog enkele dagen verwijderd van zijn release. Gaat hij het goed doen? Zullen mensen het gameplay principe begrijpen en oppikken? Laat jouw mening weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch