Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls Online: Morrowind Review

22/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kijk ze zitten. De guerilla-strijders Steven Castro en Jellé Guevara zijn op vakantie geweest in Morrowind. Wat doe je als je op deze populaire bestemming bent? Inderdaad. Tussen de gigantische paddenstoelen rondrennen, monsters beuken en een revolutie starten, als je daar natuurlijk zin in hebt. Anders zijn er genoeg quests en activiteiten om je urenlang bezig te houden in het pittoreske Morrowind. Sluit je aan bij de revolutie en zie hoe de vrijheidsstrijders zich prima hebben vermaakt in de The Elder Scrolls Online: Morrowind Review.

De game heeft een prima storyline die leuk is om samen, of alleen te spelen

Iedereen hoopte op de reveal van een nieuwe The Elder Scrolls tijdens de E3. Jammer maar helaas. Gelukkig hebben ze toch iets nieuws uitgebracht, namelijk ESO: Morrowind. Voor de doorgewinterde single player open world RPG liefhebber is dat niet het nieuws waar je op zat te wachten, maar de game zou je zomaar kunnen verbazen. De game heeft namelijk een prima storyline die leuk is om in je uppie te spelen. Dit was goed nieuws voor Elder Scrolls liefhebber maar MMO hater Jelle, want die zit helemaal niet te wachten op allemaal mensen waarmee hij een map moet delen. Steven vindt het juist vet dat er andere players zijn om te ontmoeten en quests mee te doen. Hoe denk jij hierover? Ben je liever de enige chosen one in de wereld of vind je het tof om samen met andere heroes te questen en dungeon raiden? Solo of teamplay?

Wat een monster van een MMO. De bijna 90Gb in beslag nemende wereld van mystieke wezens en natuurrijke landschappen daagt je weer uit om de beste loot te vinden met of zonder kameraden. Viva la revolución! Sluit je aan bij het rebellenleger van Steven en Jelle en zie hoe zij de wereld van Morrowind hebben getrotseerd in de The Elder Scrolls Online: Morrowind Review.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch