Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over anus schroeien, Battlefield 2042 & Forza Horizon 5

15/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is voorbij, de week staat op het punt van beginnen. En je weet wat je dan staat te wachten op Gamekings.tv. We hebben het natuurlijk over het item waar we alle brandende vragen gaan beantwoorden. Het is tijd voor een nieuwe editie Brievenmaandag met ook nog wat aandacht voor de hete stream van vrijdag die leidde tot een apart gevoel rond de anus… Daarnaast hebben we natuurlijk een groot aantal brieven binnen gekregen over verschillende onderwerpen. Zo zijn er vragen over Forza Horizon 5, Skyrim en veel meer. Je gaat het allemaal zien en horen in de Brievenmaandag van deze week.

Niet iedereen is positief over Battlefield 2042

Er zijn ook wat opmerkingen over de Brievenmaandag van vorige week. Veel kijkers vonden dat een bijzondere editie met Boris erbij. Daarnaast zijn er ook vragen over wat we eigenlijk doen als we geen zin hebben om te gamen. Komt dat ├╝berhaupt wel eens voor? Daarnaast is de Early Acces van Battlefield 2042 uitgekomen. Afgelopen vrijdag tijdens onze stream kon je al wat gameplay zien. Nu is er een kijker die een vraag heeft over de kwaliteit van deze versie. Is dit wel goed genoeg? Is het de bedoeling dat dit ook echt zo gaat uitkomen? Want hij vindt het geen positieve ervaring. Lucky voor hem heeft Daan de game op de PC een weekend lang gespeeld. En dus kan hij er alles over vertellen.

Brievenmaandag over Skyrim en Remasters

Dit is niet het enige hete onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben. Zo praten we ook over Skyrim. Want jawel, deze game bestaat 10 jaar. Daarom zijn er wat vragen over gekomen. Ook zijn er vragen binnengekomen over ESOterisch, want gaan we dat nog terug zien? Daarnaast is er ook iemand benieuwd naar het ontwikkelen van games. En niet echt hele nieuwe games, maar remasters. Dat is immers een hot topic tegenwoordig en niet alles valt even goed. Van welke generatie gaan we allemaal Remasters zien? Moet er niet ergens een grens getrokken worden? Dit en nog veel meer gaan we allemaal behandelen in deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch