Menu Premium
Loading...

BriE3venmaandag over de E3, hooikoorts en sluwe PlayStation plannen

03/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is helemaal hartstikke maandag en Daan is nog steeds brak! Van de premium party afgelopen zaterdag? Of toch van een uit de hand gelopen barbecue? Je ziet het in deze BriE3venmaandag! Ook hoor je over de mogelijke sluwe plannen van PlayStation tijdens de E3. Zin in!

Koos is in tranen

Koos is erg verdrietig? Hoe komt dit toch? Zijn ogen branden rood en de tranen vloeien rijkelijk. Koos heeft namelijk eigenlijk heel erg last van hooikoorts. Heeft hij nog tips voor lotgenoten? Je ziet het allemaal in deze video!

Het is E3 wat de klok slaat

E3, E3 en nog eens E3, het is tijd voor de E3! Vanaf vandaag draait het op onze site helemaal om de E3, we gaan knallen! Je kunt bovenaan de site het programma al goed bekijken, wij raden je ook aan om het programma als achtergrond in te stellen, zo heb je het altijd bij de hand! Hebben jullie net zo’n zin in alle aankondigingen als wij?

Heeft PlayStation sluwe plannetjes tijdens de E3?

Het zou natuurlijk geen brievenmaandag zijn zonder een gezonde dosis vragen van nieuwsgierige kijkers. En een van die vragen gaat over de plannen van PlayStation. Ze kwamen vorige week natuurlijk met een sicke trailer van Death Stranding, maar gaan ze eigenlijk rondom de E3 nog iets doen ondanks hun afwezigheid? Kunnen we een trailer van The Last of Us 2 verwachten voor, tijdens of na de E3? Een trailer die de gehele E3 doet vergeten en waarmee PlayStation duidelijk z’n spierballen laat zien? Daan en Koos speculeren er op los!

Heb je nou nog vragen? Stel ze dan hieronder in de comments of stuur ze op! Wij hopen dat jullie net zo’n zin hebben in de E3 als wij, we gaan er een dikke knalfuif van maken samen. Let’s go!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch