Menu Premium
Loading...

Bouwen op de Blockchain: Crypto en Gaming

04/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Crypto is groot in de gaming industrie, toch zien we nog weinig concrete voorbeelden terug op het gebied van gamen. Tijd voor een Premium discussie dus! Aan de hand van vijf stellingen neemt Emiel, Boris en Steven mee in een debat over de huidige staat van Crypto in games. Kan je bijvoorbeeld als beginnende game developer maar beter een game maken die met Crypto technologie werkt? Gaat Cryptogamen en games zoals we die nu kennen totaal op zijn kop zetten? Als je zoals vele gamers helemaal niets hebt met Crypto en blockchain je doet denken aan een ketting van Lego. Kortom het kan je aan je Hash rate roesten. Kan je dan wel van een Crypto Game genieten? Deze en meer stellingen worden uitgebreid uitgepluisd in deze nieuwe Premium discussie!

Crypto Kitties verzamelen en Bitcoins verdienen in Monte Crypto: The Bitcoin Enigma.

Er passeren vele voorbeelden van Games die iets met Crypto doen. Soms is het vooral de gamification van een Crypto coin. Crypto Kitties is hier een goed voorbeeld van en uitgebreid besproken in een eerder Premium item! Er zijn natuurlijk ook zat voorbeelden te noemen van Games die het totaal niet begrepen hebben. Monte Crypto: The Bitcoin Enigma bijvoorbeeld. In deze game ben je bezig met het oplossen van alsmaar moeilijkere puzzels en de eerste krijgt 1 bitcoin. Kan net zo goed een vakantie of een BMW zijn natuurlijk. Er is natuurlijk meer aan de hand op game gebied dan alleen Games. Er zijn bijvoorbeeld Steam concurrenten zoals The Abyss of het online stream platform van Chimaera. Ben je benieuwd wat wel goede voorbeelden zijn? Check dan deze Premium discussie!

Heb je zelf voorbeelden van hoe Crypto in games goed is uitgewerkt?  Of ben je nog een totale blockchain noob? Steven en Emiel gaan deze comment sectie in de gaten houden dus stel ze hier!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch