Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Steven en Boris over het fenomeen CryptoKitties

16/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals menig trouw Gamekings-kijker weet is Boris een fanatiek aanhanger van het fenomeen Bitcoin. Zijn liefde voor de digitale gedecentraliseerde munteenheid kwam al meerdere malen tot uiting in verschillende Coinkings. Hierin ging Boris samen met een aantal gasten dieper in op het fenomeen bitcoin. Op deze manier kregen Gamekings-kijkers een goed idee van een van Boris zijn grote passies. Na Coinkings is er dik drie maanden geleden ook een item over het fenomeen mining online gekomen. Hierin bespraken Steven en Boris deze opkomende rage. In dit Premium item wordt op deze reeks items voortgeborduurd. Steven en Boris gaan het namelijk hebben over CrytoKitties. Nooit van gehoord? Check dan nu Steven en Boris over het fenomeen CryptoKitties!

CryptoKitties: Collectible, Breedable, Adorable

‘Collectible, breedable, adorable’, zo luidt de frase op de officiële website. De CryptoKitties kunnen worden gezien als de eerste blockchain based game. Het is dan ook niet gek dat het de attentie van Boris en Steven heeft weten te vangen. Beide heren zitten vuistdiep in cryptocurrency en zien gaming nog altijd als hun grootste passie. In dit Premiumitem zoomen de heren in op het fenomeen CryptoKitties. Er zit echter meer achter de harige katjes dan op het eerst gezicht het geval lijkt.

Wat is jullie mening over CryptoKitties? Waren jullie bekend met het fenomeen voordat je op dit item klikte? Zijn jullie zelf ook bezig met Crytocurrency? Laat je horen in de comments onder Steven en Boris over het fenomeen CryptoKitties!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch