Menu Premium
Loading...

Borderlands 3 gameplay reveal: “Ik kan niet meer wachten”

02/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Daar was dan de officiële onthulling van de Borderlands 3 gameplay! Boris en Daan bekijken het als diehard Borderlands fans en bespreken het met je. En oei, oei, oei, wat zitten ze te genieten! Toch was er ook iets waar Daan en Boris wat minder van konden genieten. Want zit Jar Jar Binks nou in de game?

Wat is er anders in Borderlands 3?

Wat is er veranderd aan de gameplay van Borderlands? Of is er veel hetzelfde gebleven? Je kunt het in deze video gaan bekijken. Wordt het een nostalgische trip of gaat deze game toch ook flink wat nieuws brengen? En van wie is toch die fucking irritante stem? Daan heeft zich er groen en geel aan geërgerd en dat is toch niet is waar hij op had gehoopt. Maar dat is dan ook het enige waar over te zeiken valt of niet? Ben jij benieuwd wat de mannen te klagen hadden? Check dan deze video. Kleine spoiler: Het is niet heel erg veel.

Boris en Daan bespreken alles over de gameplay

De gameplay bevatte een hoop herkenbare dingen en een aantal veranderingen. En Boris en Daan hebben daar vol verwachting naar gekeken. Wat vonden jullie eigenlijk van de gameplay? Ga jij de nieuwste Borderlands spelen of laat je deze aan je voorbij gaan? Laat dat ons vooral weten in de comments, want wij willen het weten! En waarom vind je de game enorm gaaf of super kut? Drop het in die comments.

Je kunt Borderlands 3 vanaf 13 september gaan spelen en wij gaan de game zeker checken! Kun je niet langer wachten? Bekijk dan vooral even de covers van de game. Print ze uit en hang ze boven je bed! Want die covers zijn namelijk goddelijk!

Stel ook je vragen over Borderlands 3 onder deze video, want die beantwoorden wij graag!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch