Menu Premium

De Borderlands 3 covers zijn gelekt

Hylke Haagsma 03/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het regent Borderlands 3 geruchten en leaks! En dat maakt mensen zoals Daan hier op de reactie enorm blij.

Covers en verschillende edities van Borderlands 3

Zo zijn nu de verschillende covers naar buiten gekomen. Zo is nu onder andere bekend dat er ook een Deluxe Edition, Super Deluxe Edition en Diamond Loot Chest Collector’s Edition uitkomen.

Borderlands 3 Borderlands 3 Borderlands 3 Borderlands 3

Releasedatum Borderlands 3 gelekt dankzij inmiddels verwijderde Tweet

Vorige week werden we natuurlijk aangenaam verrast door de nieuwe Borderlands, alhoewel verrast… We hebben natuurlijk al behoorlijk wat teases voor de game gehad voordat de trailer daar was. Maar de knallende trailer werd goed ontvangen op de redactie en we hebben behoorlijk zin gekregen in de game! Maar wanneer gaan we de game krijgen..? Daar lijkt nu enige duidelijkheid in gekomen dankzij een inmiddels verwijderde Tweet van het Borderlands account.

Mayhem is Coming September 13

“Mayhem is Coming September 13. Pre-order now for the Gold Weapon Skins Pack!” Zo luidde de Tweet van het officiële account van Borderlands.. Een 1 April grap? Of toch een pijnlijk foutje? Aangezien er niks over is gezegd en de Tweet gauw is verwijderd kan het zo maar eens de echte releasedatum zijn. En dat zou toch wel heel lekker zijn! De datum lijkt gelekt enkele dagen voor de officiële aankondiging, en dat ruikt toch meer naar een fout dan naar een grap.

Epic Games Store exclusive?

In een andere verwijderde tweet heeft Gearbox een video van een paar seconden van de game gedeeld met het logo van de Epic Games Store, wat suggereert dat Borderlands 3 daar te koop zal zijn. Gearbox-topman Randy Pitchford reageerde op de mogelijke blunders (rekening houdend met het feit dat het 1 april was) met een paar eigen Tweets. Hij merkte op dat uitgever 2K / Take Two beslist over distributie, maar liet sterk doorschemeren dat zijn studio’s terugkeer naar de wereld van Borderlands een exclusieve periode van zes maanden zou zijn in de Epic Games Store. In elk geval zouden we woensdag veel meer te weten moeten komen over de release-plannen van Borderlands 3.

Laat ons in de comments weten wat je van de boxart vind! En welke editie ga jij bestellen?

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch