Menu Premium
Loading...

Hoe goed was Blizzcon 2021: Alle hoogtepunten van de show op een rij

23/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzcon begint doorgaans elk jaar met een glorieuze openingsceremonie in de Anaheim Convention Center. Helaas lukte dat door een bepaalde pandemie vorig jaar niet. Blizzard heeft daarom voor 2021 gekozen voor een online-only event: ‘Blizzconline’. Blizzcon ligt nu een paar dagen achter de rug en Blizzard-kenners Steven en Michael hebben alle nieuwtjes en wetenswaardigheden rustig op hen in laten werken. JJ sloeg er met liefde een editie van GK Journaal voor over.

Blizzcon 2021 bracht: ‘nieuw’ World of Warcraft en Diablo materiaal

Voor spelers van World of Warcraft en Diablo was dit een Blizzcon waar ze goed aan hun trekken kwamen. Zo was daar de aankondiging van patch 9.1 Chains of Damnation, waarmee we verder gaan met het verhaal van de Jailer, Sylvanas en Anduin. Met de komst van ‘flying’ en een nieuwe zone, gekoppeld aan een mecha-dungeon en een raid lijkt er genoeg content voor de komende maanden om op te sabbelen. Vinden World of Warcraft-spelers Micheal en Steven dat ook. Natuurlijk werden de Diablo-fans ook bediend met de aankondiging van een nieuwe class. De nieuwe class is niets minder dan World of Warcraft’s favoriete class, de Rogue. Een mix van bow en arrow, daggers en poison. Diablo 4 nieuws was niet het enige wat het licht zag. Blizzard kondigde een remaster aan voor Diablo 2. Diablo II: Resurrected wordt de naam van Blizzards nieuwe remaster project. Het spel komt uit voor de pc en de consoles met ‘cross progression’.

 Overwatch 2 als tweede gezet

De openingsceremonie is altijd een belangrijk gegeven voor Blizzard fans. Daar krijgen ze immers alle nieuwe content te horen. Dit jaar was dat anders. Er werd namelijk één aankondiging achtergehouden. En niet de minste. Overwatch 2 was nergens te vinden in de openingsceremonie, op een korte verwijzing naar livestreams die later zouden verschijnen. Met al het grote nieuws rond Diablo, Hearthstone en Warcraft voelde Overwatch 2 daarom als een site project waar Blizzard ook aan werkte. Terwijl Overwatch fans al meer dan een jaar op hard nieuws rondom de opvolger van Overwatch 2 wachten. Hoe keken Michael en Steven hier tegen aan?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch