Menu Premium
Loading...

Blast Galaxy: Steven en de reis naar zijn eigen Arcade – Deel 1

02/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven is al een paar keer langs geweest bij Gamekings en bij Nerd Culture om te praten over zijn jongensdroom: een eigen Arcade! Hij is weer een stapje dichterbij gekomen en is komen buurten om ons op de hoogte te houden van de vorderingen. We zijn met een camera mee geweest toen hij de sleutel in ontvangst nam. Maar Steven zou Steven niet zijn als hij niet meteen keihard aan de slag ging. De eerste laag verf zit al op de muur. Een ideaal moment om bij te praten over Blast Galaxy dus! Check nu: Blast Galaxy: Steven en de reis naar zijn eigen Arcade – Deel 1.

Blast Galaxy! De allereerste stapjes in je eigen Arcade!

Steven doet het natuurlijk niet alleen. Check Nerd Culture aflevering #5 met Blast Galaxy! Stevens partner in crime Chris Blok is de technische man van het stel. Hij is een grote naam in Europa als het gaat om het importeren, bouwen en repareren van arcade machines. Hij is de man die ervoor gaat zorgen dat die apparaten het daadwerkelijk doen. Deze passie zorgt er ook voor dat hij een encyclopedische kennis heeft van de gloriedagen van de arcadehal.

Dit is het eerste item van de Blast Galaxy trilogie. Op een gegeven moment komen er natuurlijk kasten binnen en zelfs een shipment uit het buitenland. Misschien kunnen we de zenuwachtige momenten van de zeecontainer vol nostalgisch goud openen wel meemaken. We houden jullie in ieder geval op de hoogte van alle vorderingen. Van de eerste stapjes tot en met de feestelijke opening van Blast Galaxy! Hebben jullie alle game historie items van Steven verslonden en kunnen jullie niet wachten om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in Blast Galaxy game na game te spelen? Laat het weten in de comments!

Volg alle laatste ontwikkelingen op hun Twitter kanaal: https://twitter.com/blast_galaxy…

Of support ze op: https://www.indiegogo.com/projects/blast-galaxy…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch