Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #5: Blast Galaxy & Boris van de Ven

04/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf de redactie van Gamekings, bekend van Comedy Central, SpikeTV en Gamekings.tv komt deze wekelijkse podcast. Gamekings presentator Boris ontvangt gasten met een fascinatie voor Gaming, Media, Tech, Film, Series, Star Wars, Sport, Crypto Currencies, Gezondheid en nog heel veel meer. Dit keer met de hooggeëerde gasten: Chris Blok en onze eigen Steven Saunders!

Definitie nerd
(de; m,v; meervoud: nerds) 
1. iemand wiens IQ groter is dan zijn of haar gewicht.

Blast Galaxy: Steven Saunders en Chris Blok komen praten over Arcade geschiedenis en hun project!

Als je Steven zijn reis door de gaming historie bij Gamekings hebt gevolgd, ken je de naam Blast Galaxy waarschijnlijk al. Het gaat om een project van Steven en Chris. Zij delen de jongensdroom om ooit een eigen arcadehal te hebben. Met een beetje mazzel gaat die zo in vervulling. Deze twee nerd veteranen zijn natuurlijk aangeschoven om te praten over hun kindje, maar vooral over hun passie voor het arcade tijdperk van gaming. Steven kennen de vaste Gamekings kijkers natuurlijk allemaal. De fighting game fanaat, WoW speler van het eerste uur en de man die als kleine jongen al zijn zakgeld in die mooie glimmende machines gooide.

Stevens partner in crime Chris Blok is de technische man van het stel. Hij is een grote naam in Europa als het gaat om het importeren, bouwen en repareren van arcade machines. Hij is de man die ervoor gaat zorgen dat die apparaten het daadwerkelijk doen. Deze passie zorgt er ook voor dat hij een encyclopedische kennis heeft van de gloriedagen van de arcadehal. Gezien Boris menig uur gespijbeld heeft om van zijn Commodore 64 naar de arcadehal te zwerven, wordt dit een goed gesprek door videogame nerds van de oude stempel. Hebben jullie alle game historie items van Steven verslonden en kunnen jullie niet wachten om van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat in Blast Galaxy game na game te spelen? Laat het weten in de comments!

Volg alle laatste ontwikkelingen op hun Twitter kanaal: https://twitter.com/blast_galaxy…

Of support ze op: https://www.indiegogo.com/projects/blast-galaxy…

 

Spotify: https://open.spotify.com/sh…
iTunes: https://itunes.apple.com/us…
Audio stream: https://audioboom.com/posts…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch