Menu Premium
Loading...

Black Desert Online: Eternal Winter Review – Kopen, budgetbak of slopen?

27/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de review van de nieuwe expansie van Black Desert Online. Het betreft we de wonderlijke witte wereld van Eternal Winter. Onze MMO-liefhebber Steven zit natuurlijk aan tafel. Hij heeft de expansie aan de tand gevoeld  (kan dat?) en gaat aan JJ zijn bevindingen vertellen. Is het een waardige expansie? Het antwoord op die vraag leidt tot de hamvraag: Kopen, budgetbak of slopen? Je gaat het allemaal horen en zien in de review van Black Desert Online: Eternal Winter.

De review van Eternal Winter

In Eternal Winter draait het om een nieuw gebied met de naam The Mountain of Eternal Winter. De berg van Eternal Winter het ligt ten zuiden van Drieghan. En wie kent die regio nu niet? De diehard Black Desert-spelers in ieder geval wel. Het nieuwe gebied is een land dat wordt bedekt dankzij een eeuwige sneeuwval. In deze regio horen we over de legendes van Labreska, de gouden draak. Aan jou als speler de taak om de legende te ontrafelen en de draak te ontmoeten.

Kopen, budgetbak of slopen?

Natuurlijk is de hoofdvraag in een review of jij het spel wel of niet moet gaan spelen. Maar bij een MMO is het ook nog eens zaak om als reviewer goed uit te leggen of dit spel qua gameplay bij je past. Een MMO zuipt immers tijd. Kun je daarnaast ook hier instappen of moet je de avonturen van Black Desert Online eerst helemaal doorspitten? Steven kan en gaat je hier alles over vertellen. Moet je Eternal Winter dus kopen? Of gaat het gelijk keihard de prullenbak in? Of is misschien slimmer om te wachten tot je het een tijd gratis kunt spelen of helemaal in de uitverkoop gaat. Je gaat het allemaal zien en horen in de Eternal Winter review van Black Desert Online. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch