Menu Premium
Loading...

Bethesda op E3 2018 en creatief met Kingdom Come Deliverance

06/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 kriebels beginnen al weer te borrelen op de redactie. Bethesda heeft een speciale aankondigingstrailer gemaakt voor de E3. Save the date voor, 10 juni 2018 18.30 L.A. Time! Maar wat gaan ze aankondigen is de vraag? Komen er vervolgen op vervolgen of gaan ze toch voor een nieuwe IP? JJ denkt er het zijne van natuurlijk. Kingdom Come Deliverance is nu alweer een paar weken uit. En zoals elke game met een volwaardige PC release zijn mensen aan het modden geslagen! JJ bespreekt één van de voorbeelden. Check het nu!

Komt Bethesda met een Nintendo Labo project?

Creatief met karton! Bethesda laat in hun korte trailer al hun geliefde characters zien in een stop motion stijl video.  Doom, Fallout, Rage en Skyrim! Maar welke game of games gaan ze aankondigen op hun E3 showcase in Juni? Bethesda heeft na Fallout 4 eigenlijk geen echte grote knaller meer gehad. Dishonored 2 en Wolfenstein II: The New Colossus zijn positief ontvangen maar hebben bepaald niet de Skyrim verkoopcijfers. Dus welke knaller hebben ze in petto om dit gat in de portemonnee te dichten? Wordt het Skyrim spelen op je koelkast? Of is het na zes jaar wachten eindelijk tijd voor The Elder Scrolls 6? Waar hebben jullie zin in? Een nieuw stuk van Tamriel verkennen of liever een totaal nieuwe game? Laat het weten in de comments!

Hoewel er gemixte reviews zijn verschenen van Kingdom Come Deliverance is hij wel massaal opgepikt! Inmiddels is de game al meer dan 1 miljoen keer over de toonbank geslingerd. De game is rap bezig met het opbouwen van een trouwe community. De YouTuber Jackie Fish laat ons zien hoe het zou zijn als in 1403 de lightsaber was uitgevonden. De bekende Britse nerd rapper Dan Bull heeft weer een epische rap geschreven voor de arme zoon van de smid, Henry. Check onze review hier!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch