Menu Premium
Loading...

Behind the scenes: Hoog oplopende emoties tijdens PlayStation Showcase

30/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een belangrijk onderdeel van het werken bij Gameking is op de hoogte blijven van het gamenieuws. Soms in items waarop je jezelf kunt voorbereiden en soms live tijdens een stream. De kijker verwacht van ons een mix van kennis, gevatheid, humor en emotie. En dat kunstje beheersen we denken we aardig, want anders kijken er niet jaren lang zo veel mensen naar ons. Op 16 september hield Sony de PlayStation Showcase. En we wisten vooraf dat dit een zeer belangrijk event ging worden. Microsoft had net de spotgoedkope Xbox Series S aangekondigd en EA Play zat standaard in Game Pass. Sony moest terugslaan.

Werden al onze verwachtingen waar gemaakt?

Inmiddels weten we wat er gebeurd is op de Showcase. Maar in dit item gaan we even terug in de tijd. Voor het eerst laten we zien wat de live reacties waren van Jelle, Boris, Daan en Koos. We laten namelijk de camera lopen (anders dondert de stream eruit) en hebben voor een keer al hun woorden opgenomen. Omdat dit als geen ander onze beleving laat zien. Oftewel, hoe vonden de heren de showcase tijdens de showcase? we hoopten vooraf op de prijs, de releasedate en natuurlijk een aantal vette games. 2 van deze 3 kregen we 100%. De PlayStation 5 komt uit op 19 november voor 499 euro met disc en 399 euro zonder disc. Was dit voor de mannen een mooie prijs? En hoe zat het met het derde element, de games? Toonde Playstation vette games? Of droop de teleurstelling van de gezichten af…

Recht voor zijn raap…

Een uur aan materiaal is door onze medewerkers opgeknipt tot een hopelijk boeiend item. Deze beelden tonen aan dat we dit soort events net als jullie vooral als gamers beleven. Met vreugde als we iets tof vinden, of met teleurstelling als iets persoonlijk tegenvalt. Wij zijn benieuwd hoe jullie deze beelden in Behind The Scenes: PlayStation Showcase ervaren. Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch