Menu Premium
Loading...

Dankzij jullie steun konden we deze wrede content maken!

22/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd om onze Premium bazen eens vol in het zonnetje te zetten. Dankzij hun steun kunnen we nu verhalen gaan maken die ons nauw aan het hart liggen. Verhalen waar we voorheen niet aan toe kwamen vanwege sponsorbelangen.

Naast de vele uren aan extra content die we wekelijks schieten waren twee Premium items voor ons toch wel extra bijzonder, om verschillende redenen ook. Zo hebben we een bijna twee uur durende documentaire over the rise and fall van de Nederlandse ontwikkelaar Davilex gemaakt. Ook mochten we het bijzondere verhaal van Sven, een blinde esporter die op een pro toernooi in Madrid het onmogelijke deed, in beeld brengen.

Nogmaals willen we jullie bedanken voor jullie steun, wij beloven dan ook keihard door te zullen gaan met vette Premium content maken. Vind je onze items vet en ben je nog geen Premium member, overweeg dan eens om je te abonneren. Voor iedereen die al wel een Premium baas is, bedankt voor je support!

The rise and fall of Davilex

Davilex liep binnen met hun A2 Racer lijn. Er werd zelfs een film van gemaakt. De toko uit Houten was opeens dé developer in Nederland. En misschien wel van heel Europa. 200 man werkten er in de hoogtijdagen fulltime aan games. En toen ging het plots mis. Zwaar mis. De toko ging failliet. Hoe kon dat? Hoe kon een developer die zo’n succesvolle serie in haar bezit had opeens zo hard onderuit gaan? Dit vraagstuk houdt Dennis en JJ zwaar bezig. En dat is niet goed voor de gezondheid. Daarom trekken ze de stoute schoenen aan en gaan ze op zoek naar de mannen en het verhaal achter A2 Racer & Davilex. Bekijk hier deel 1 en hier deel 2 van het Davilex item.

Sven de blinde Street Fighter Pro

Sven van de Wege. Een blinde jongen uit Nederland. Sven heeft toen hij 6 was kanker gehad en is daar door helaas blind geworden. Aangezien Sven een super fan was van gamen vond hij het enorm zonde dat hij niet meer naar zijn scherm kon kijken. Toen besloot hij zijn eigen manier te ontwikkelen om toch te kunnen gamen, namelijk naar heel goed luisteren met een koptelefoon op.

Laatst is Sven naar Madrid geweest. Daar was een Street Fighter tournament. Alle deelnemers konden zien behalve Sven. En het ongelofelijke gebeurde, Sven van de Wege versloeg zijn tegen stander ondanks dat hij blind was. Een top prestatie. Bekijk hier het item over Sven!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch