Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Het spectaculaire verhaal van de blinde Street Fighter esporter

16/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sven van de Wege. Een blinde jongen uit Nederland. Sven heeft toen hij 6 was kanker gehad en is daar door helaas blind geworden. Aangezien Sven een super fan was van gamen vond hij het enorm zonde dat hij niet meer naar zijn scherm kon kijken. Toen besloot hij zijn eigen manier te ontwikkelen om toch te kunnen gamen, namelijk naar heel goed luisteren met een koptelefoon op.

Laatst is Sven naar Madrid geweest. Daar was een Street Fighter tournament. Alle deelnemers konden zien behalve Sven. En het ongelofelijke gebeurde, Sven van de Wege versloeg zijn tegen stander ondanks dat hij blind was. Een top prestatie.

Wij van Gamekings waren super benieuwd hoe Sven dit voor elkaar heeft gekregen en hoe hij zichzelf ondanks dat hij niet kan zien, pro Street Fighter spelen heeft aangeleerd.

Steven vs Sven

Steven en JJ zitten samen met Sven in de studio en gaan het hebben over zijn verleden en zijn manier van gamen. Als groot Street Fighter fan gaat Steven het natuurlijk opnemen tegen Sven en gaat de uitdaging aan tegen onze blinde pro gamer.

Een item waar we trots op zijn mogen we wel zeggen, Sven een sympathieke gozer die op een hele speciale manier heel goed mensen in kan maken in Street Fighter. Benieuwd hoe Sven dit allemaal voor elkaar krijgt? Check dan snel dit Item over het spectaculaire verhaal van de blinde Street Fighter pro gamer!

Mocht je Sven willen sponsoren/steunen tijdens zijn avontuur om een Pro Street Fighter player te worden, check dan zijn Go Fund Me page!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch