Menu Premium
Loading...

Battlefield V Discussie: “Wat een ontiegelijk lastig project voor EA”

07/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben dit jaar flink wat verhalen en geruchten gehoord als het gaat om een release van EA. Mensen zijn nog steeds sceptisch als het gaat om games kopen die van EA af komen. Zo hebben jullie allemaal vast wel gehoord van het Battlefront II incident; de game zat vol met lootboxen en betaalde content. Daarom zijn JJ, Koos en Boris gezellig met z’n drieën de studio ingedoken om nog een laatste discussie met elkaar aan te gaan voordat de game uitkomt. Mocht jij nou nog vragen hebben over de game, check dan zeker even de Battlefield V Discussie: “Wat een ontiegelijk lastig project voor EA”.

Ze konden geen datum kiezen

Battlefield V heeft niet één releasedatum, maar liefst drie verschillende. Zo kunnen de mensen met EA Access voor de Xbox One en Origin Access Premier voor de PC de game op 9 november al volledig spelen. Voor de mensen die een pre-order hebben lopen voor Battlefield V zal het spel speelbaar zijn op 15 november. En als allerlaatste gaat de standaard editie van de game uitkomen op 20 november.

Battle Royale: Firestorm

Komt er een vuurstorm aan? gaat het alle andere battle royales wegvagen? Battlefield Firestorm, de Battle Royale modus van Battlefield V. Helaas komt Firestorm pas in de lente van 2019 uit, maar gelukkig zijn er wel alvast details vrijgegeven zodat we idee krijgen. In plaats van een energieschild is het bij Firestorm een cirkel van vuur die steeds kleiner wordt. Dit zou de grootste Battlefield-map ooit zijn, wat dus veel goeds belooft als je maar met 64 spelers speelt in squads van 4. In Firestorm heb je de mogelijkheid om net als bij elke andere Battlefield de map te verwoesten. Zit iemand in een huisje te campen? Blaas het huis op, het kan allemaal. Wat vinden jullie ervan dat deze gamemode pas zo laat uit gaat komen? Is het te laat voor nog een Battle Royale in 2019? Laat het ons weten in de comments hieronder!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch