Menu Premium
Loading...

Battlefield 2042 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

19/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben vandaag de review van Battlefield 2042 voor je klaarstaan. Opnieuw een first person shooter die dit najaar uitkomt. Hoe gaat de game van EA zich verhouden tot concurrenten Call of Duty Vanguard en Halo Infinite? We zijn ook benieuwd of de nieuwe Battlefield enige vorm van vernieuwing met zich mee brengt? Innovatie die opweegt tegen het feit dat er ook een aantal dingen zijn weg gelaten. Zo is er geen singleplayer campaign meer aanwezig. Missen we dat, of eigenlijk totaal niet? En hoe ervaren Boris en Daan de nieuwe Portal mode? Een echte waardevolle toevoeging? Dit en meer gaan jullie zien en horen in de review van Battlefield 2042. Met dus twee ware Battlefield veteranen, Boris en Daan.

Nieuwe Portal mode in Battlefield 2042

Battlefield 2042 is de nieuwste editie in de serie. Nadat deel vijf ons aardig was tegen gevallen, probeert DICE het opnieuw met een switch naar de nabije toekomst. Hoe ervaren we die move? Voelt het aan als de legendarische Battlefield 4? De game die we op de redactie allemaal liefhebben? Of is de game misschien zelfs beter? En hoe oogt de shooter precies? Merk je echt de grafische kracht van de next-gen consoles? Of is de PC het platform to be? We krijgen in deze game de mogelijkheid om los te gaan in de maps van Battlefield 1942, Battlefield 3 en Battlefield 2042. Compleet met een grafische upgrade. Voelen de drie de vibe van de oude games? Of voegt het niets toe aan de eerdere beleving? En kun je dus beter gewoon de oude games zelf gaan spelen.

Biedt de Multiplayer mode genoeg content

Verder draait Battlefield natuurlijk om een keiharde oorlog. Met een enorm lading aan soldaten. Hoe is dat dit keer uitgewerkt. Brengen de verse multiplayer maps genoeg vernieuwing? Zijn er aanpassingen en fijne tweaks in de gameplay geïmplementeerd? Hoe werken de nieuwe elementen in de game? Zoals dat de map verandert door een tornado die opeens komt opdagen. Of een raket die aan het opstijgen is? Zien de twee dat meer dan leuke eye candy? Daarnaast heeft de basegame twee modes, namelijk Breakthrough en Conquest. Missen Boris en Daan de modes die zijn weg gelaten, zoals Team Deathmatch? Je gaat het uitgebreid horen en zien in de review van Battlefield 2042. Benieuwd naar de zéér uitgebreide review (meer dan een uur!), check dan Gamekings Premium.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch