Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Battlefield 2042 Premium Review: “Leuker dan Warzone?”

18/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben vandaag de Premium Review van Battlefield 2042 voor je klaarstaan. Het is opnieuw een first person shooter die dit najaar uitkomt. Hoe gaat hij zich verhouden tot concurrenten Call of Duty Vanguard en Halo Infinite? We zijn ook benieuwd of de nieuwe Battlefield enige vorm van vernieuwing met zich mee brengt. Innovatie die opweegt tegen het feit dat er ook een aantal dingen zijn weg gelaten. Zo is er geen singleplayer campaign meer aanwezig. Missen we dat, of eigenlijk totaal niet? En hoe is de nieuwe Portal mode? Dit en nog veel, veel meer gaan jullie zien en horen in de Premium Review van Battlefield 2042. Met drie keiharde Battlefield veteranen, Boris, Daan en Koos.

Nieuwe Portal mode in Battlefield 2042

Battlefield 2042 is de nieuwste editie in de serie. Nadat deel vijf aardig was tegen gevallen, probeert DICE het opnieuw met een trip naar de nabije toekomst. Hoe ervaren we die move? Voelt het aan als de legendarische Battlefield 4? Of is de game misschien zelfs beter? En hoe de game precies? Merk je hier echt de grafische kracht van de next-gen consoles? Of is de PC het platform to be? We krijgen in deze game de mogelijkheid om los te gaan in de maps van Battlefield 1942, Battlefield 3 en Battlefield 2042. Compleet met een grafische upgrade. Voelen de drie de vibe van de oude games? Of voegt het niet echt iets toe aan de eerdere beleving? En kun je dus beter gewoon de oude games zelf gaan spelen.

Biedt de Multiplayer mode genoeg content

Verder draait Battlefield natuurlijk om een keiharde oorlog. Hoe is die dit keer uitgewerkt. Brengt de verse multiplayer maps genoeg vernieuwing? Zijn er aanpassingen en fijne tweaks aan de gameplay geïmplementeerd? Hoe werken de nieuwe elementen in de game? Zoals dat de map verandert door een tornado die opeens komt opdagen. Of een raket die aan het opstijgen is? is dat meer dan leuke eye candy? Daarnaast heeft de basegame twee modes, namelijk Breakthrough en Conquest. Missen de drie de modes die zijn weg gelaten, zoals Team Deathmatch? Je gaat het uitgebreid horen en zien in de Premium Review van Battlefield 2042.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch