Menu Premium
Loading...

Baldur’s Gate 3 Early Access Review – Kopen, Budgetbak of Slopen?

14/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is nu een game waar we met veel mensen op de redactie lang naar uit hebben gekeken. Vanaf het moment dat Larian Studios de eerste beelden van Baldur’s Gate 3 toonde, was de meerderheid van onze eigen redactie volledig verkocht. Eerder hadden JJ & Daan al een uurtje voor de release mee mogen spieken tijdens een livestream demo. Wat de twee verleidde tot het uitspreken van de woorden: ‘Gadverdamme, wat kan dit vet gaan worden. Sinds de afgelopen woensdag  kunnen we echt aan de slag Baldur’s Gate 3. De game is namelijk uit. Wel nog in de vorm van een Early Acces. En dat geeft wen een tegenstrijdig gevoel. bij dat er iets is, maar we zien natuurlijk liever een complete game gereleased worden. Maar fuck that, we gaan gewoon een Baldur’s Gate 3 Review in progress maken.

The gates are opened..

Geduld hadden onze heren namelijk niet. Dat was al eerder bekend. Het verlangen om deze game te kunnen spelen was gigantisch. En daarmee de angst dat het misschien zou tegenvallen. Want dat is de vraag. Wij hebben zin in een top notch RPG en we denken dat Larian die kan maken. Maar het bewijs van die veronderstelling willen we nu krijgen. Hebben onze zuiderburen van Larian Studio’s een topnotch game afgeleverd of niet…

Early Access to hell

Een klein voorproefje van de game is natuurlijk al te zien geweest in de UltraWide Woensdag stream. Toen zaten Skate & Jelle achter de desk om de wondere wereld van de game te betreden.. Maar dat was bij lange na niet genoeg voor nog de review. Daarom hebben Daan & Jelle de game de afgelopen dagen nog eens flink extra onder handen genomen. Hoe hen deze game uiteindelijk bevallen? Je gaat het zien in deze Baldur’s Gate 3 Review. In progress want het is immense game én Early Acces, dus er gaat de komende tijd nog genoeg gebeuren.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch