Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Baldur’s Gate 3 Early Access Premium Review : ‘Van GOTY tot teleurstelling van ’t jaar?’

14/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

En of we lang hebben gewacht op deze game.. Man… Op onze redactie werd deze titel samen met Cyberpunk 2077 vaak genoemd als we vroegen naar welke game men het meest uitkeek. We hebben het natuurlijk over Baldur’s Gate 3. Een game die bij ons vanaf het eerste snufje beeld een ontzettende hype was. Afgelopen woensdag ging de game in Early Acces en dus konden we eindelijk aan de slag met de RPG. Daan, Jelle & Koos waren de uitverkorenen. En ja, het is een Early Acces.. Maar dat drukt de pret niet voor de heren. Zij maken gewoon deze uitgebreide Baldur’s Gate 3 Premium Review. En we kunnen al verklappen, het gaat er hard aan toe tussen de drie.

Bloedmooi, angstaanjagend en zenuwslopend…

Dat was onze eerste indruk bij het zien van de eerste trailer van de game. We waren zwaar onder de indruk van de  dikke horror achtige vibe die in het spel hing. Direct stond dit spel hoog op ons verlanglijst en de verwachtingen liepen steeds hoger op. Nu is het moment daar om te kijken in hoeverre Larian Studio’s erin geslaagd is om de hype ook waar te maken? Drie man gingen een weekend lang spelen. Drie man kwamen op de redactie terug met hun relaas. En drie man bleken het opeens totaal niet met elkaar eens te zijn.

‘Enter the gates of hell..’

Hoe enthousiast zijn de drie. Of viel de game bij bepaalde mensen niet goed in de aarde? Jelle was vooraf erg blij met de character creation. Daan kon niet wachten tot hij kon streamen. En Koos wilde dit type game wel eens uitproberen. Als drie man een game om verschillende redenen gaan spelen, dan krijg je vaak de leukste reviews. Baldur’s Gate 3 is game die niet voor iedereen gaat zijn. Hoe zit dat bij Daan, Jelle & Koos? Dat ga je zien en horen in de Baldur’s Gate 3 Premium Review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch