Menu Premium
Loading...

Back 4 Blood Review – Kopen, budgetbak of slopen?

20/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de korte review van Back 4 Blood. De zombie game van 2021. We hebben de game gespeeld. En daarom gaan we het er in deze video met jullie over hebben. Hoe is de zombie shooter? Is het vet, lijkt het toch niet teveel op Left 4 Dead? Of brengt de game echt genoeg vernieuwing met zich mee? Verder is natuurlijk de vraag of de game goed genoeg is om te kopen? Of is dit toch meer voor de budgetbak? Of gaat het helaas voor de ontwikkelaars toch slopen worden? Je gaat het allemaal horen & zien in de review van Back 4 Blood.

Is het een vette zombie shooter geworden

Verder zijn jullie vast nieuwsgierig hoe de game inhoudelijk is. Met vragen zoals; Hoe is de gameplay? Eerder had je een preview kunnen zien van de game. Toen hadden we het daar ook al over, met wat we konden verwachten. Maar nu het spel uit is, kunnen Koos & Boris eindelijk hun finale oordeel gaan geven. En je weet, dat kan er hard aan toe gaan. In positieve en negatieve zin. Dus wat gaat het worden? Is Back 4 Blood iets voor de koop? Iets dat echt rijp is voor de sloop? Of toch iets meer voor de budgetbak?

Back 4 Blood Kopen, budgetbak of slopen?

Verder is de game ook verkrijgbaar via de Game Pass. Is dat de beste optie om de game te spelen want goedkoper? Of mag je dat niet als uitgangspunt nemen?Verder is de game op bijna elk console verkrijgbaar. Maken ze ook echt gebruik van features die bepalend zijn voor een bepaalde console? Zoals adaptive triggers op de PS5? En hoe ziet de game er grafisch uit? Ziet het er goed uit?? Of doet het ons letterlijk teveel denken aan de oude beelden van Left 4 Dead. Kopen, budgetbak of slopen dus. Wat wordt het? Je gaat het zien in de review van Back 4 Blood.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch