Menu Premium
Loading...

Back 4 Blood Preview: Is dit eigenlijk Left 4 Dead 3?

06/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen die een beetje Gamekings volgt, weet dat we op de redactie erg van zombies knallen houden. Dood slaan is ook tof, liefst met een knuppel of een machete. Maar het liefst maken we die fuckers af met een shotgun of een M16.  Een van de games waarin dat echt heel erg fijn kon was Left 4 Dead. Een game die bij veel redacteuren tot de favo games hoort. En als je weet dat Turtle Rock Studios verantwoordelijk was voor die game, en dat ze nu komen met een soort van spirituele opvolger, genaamd Back 4 Blood dan weet je dat het aan is bij ons. Skate mocht als eerste met de game aan de slag en kan dus als geen ander het antwoord geven op de vraag of Back 4 Blood Left 4 Dead 3 is geworden of dat er een totaal andere game is gemaakt? Je ziet en hoort het in de preview van Back 4 Blood.

Turtle Rock Studios was ook verantwoordelijk voor Left 4 Dead

In Back 4 Blood kruip je in de huid van een achttal bad asses die een veilige basis willen creëren voor de mensheid. Althans, de mensen die nog over zijn, want het is natuurlijk gruwelijk mis op de aardkloot. Met dank aan de Ridden, een parasiet die mensen tot monsters omtovert. En je raadt het al, die Ridden types moet je kapot knallen. Lijkt ons een meer dan leuke uitdaging.

Gaat Black 4 Blood door waar Left 4 Dead ophield?

In een goede zombie knaller draait alles om het voldane gevoel wat je moet krijgen als je een horde zombie aan pulp blaft. Skate mocht aan de slag met een groot aantal karakters en wapens. Van een revolver met red dot scope totaan de befaamde honkbalknuppel en razend snelle assault rifles. Hoe is de eerste speelsessie met de game Skate bevallen? Naast Left 4 Dead heeft Turtle Rock Studios ook Evolve gemaakt en dat was nu niet bepaald een succes. Het antwoord krijg je in deze preview van Back 4 Blood.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch